Pippa Middleton, a hercegi pár bájos nyoszolyólánya
A 27 éves Pippa Middleton sokak szerint túlragyogta Kate nővérét, a menyasszonyt.

Dia

 	Bájos, mint a nővére 	A 27 éves Pippa Middleton különösen ragyogott a hercegi esküvő résztvevői között, sokak szerint a bájos koszorúslányra legalább akkora öröm volt ránézni, mint nővérére, a hercegnőre. 	Kapcsolódó cikk: 	Elbűvölő szépség! Íme, Kate Middleton húga, a bájos Pippa » 	 

Bájos, mint a nővére

A 27 éves Pippa Middleton különösen ragyogott a hercegi esküvő résztvevői között, sokak szerint a bájos koszorúslányra legalább akkora öröm volt ránézni, mint nővérére, a hercegnőre.

Kapcsolódó cikk:
Elbűvölő szépség! Íme, Kate Middleton húga, a bájos Pippa »
 

Dia

 	Divatos Middleton-nővérek 	Kate és húga, Pippa már a hercegi hajcihő előtt is sokat szerepeltek a lapokban. Mivel mindketten vidám, élénk személyiségek, szívesen járnak szórakozni a barátaikkal. A nővérek szexis, de nem kihívó megjelenésére a brit nők példaként tekintenek. 	Kapcsolódó szavazás: 	Kate vagy Pippa Middleton stílusa tetszik jobban? »

Divatos Middleton-nővérek

Kate és húga, Pippa már a hercegi hajcihő előtt is sokat szerepeltek a lapokban. Mivel mindketten vidám, élénk személyiségek, szívesen járnak szórakozni a barátaikkal. A nővérek szexis, de nem kihívó megjelenésére a brit nők példaként tekintenek.

Kapcsolódó szavazás:
Kate vagy Pippa Middleton stílusa tetszik jobban? »

Dia

 	Miniben még dögösebb 	Az esküvő előtt sokakat aggasztott Kate Middleton soványsága, de a húgát elnézve, úgy tűnik, a törékeny karcsúság családi vonás. Nem véletlen, hogy Pippa is szívesen hangsúlyozza vékony derekát és formás lábait. 	Kapcsolódó cikk: 	Még hogy konzervatív! Pippa Middleton csíkos miniben és pink farmerben flangált » 	 

Miniben még dögösebb

Az esküvő előtt sokakat aggasztott Kate Middleton soványsága, de a húgát elnézve, úgy tűnik, a törékeny karcsúság családi vonás. Nem véletlen, hogy Pippa is szívesen hangsúlyozza vékony derekát és formás lábait.

Kapcsolódó cikk:
Még hogy konzervatív! Pippa Middleton csíkos miniben és pink farmerben flangált »
 

Dia

 	Kék nadrágkosztümben 	Ezt a kétsoros, kék Zara blézert a fehér nadrággal Pippa egy fogadáson viselte. Valószínűleg álmában se hitte volna, hogy a klasszikus tengerész-stílusnak ekkora sikere lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Képeken a kedvencek! Pippa Middleton csajos ruháira vágyik a legtöbb nő »

Kék nadrágkosztümben

Ezt a kétsoros, kék Zara blézert a fehér nadrággal Pippa egy fogadáson viselte. Valószínűleg álmában se hitte volna, hogy a klasszikus tengerész-stílusnak ekkora sikere lesz.

Kapcsolódó cikk:
Képeken a kedvencek! Pippa Middleton csajos ruháira vágyik a legtöbb nő »

Dia

 	A kalap is jól áll neki 	Pippa korábban részt vett már nemesi esküvőn. Idén februárban például barátai, Katie Percy és Patrick Valentine hívták meg az alnwicki kastélyban rendezett elegáns ceremóniára. A csinos Middleton-lány ide is stílusosan, fekete-pink szettben érkezett.

A kalap is jól áll neki

Pippa korábban részt vett már nemesi esküvőn. Idén februárban például barátai, Katie Percy és Patrick Valentine hívták meg az alnwicki kastélyban rendezett elegáns ceremóniára. A csinos Middleton-lány ide is stílusosan, fekete-pink szettben érkezett.

Dia

 	Tökéletes nyoszolyólány 	Egyes kultúrákban furcsa lehet, hogy a menyasszonyon kívül más is fehérben van egy esküvőn, a britek azonban el voltak ragadtatva Pippa Middleton eleganciájától. A hercegi pár nyoszolyólányának csodás ruháját az Alexander McQueen divatháztól rendelték. 	Kapcsolódó cikk: 	Kate és Vilmos esküvőjének legszebb pillanatai » 	 

Tökéletes nyoszolyólány

Egyes kultúrákban furcsa lehet, hogy a menyasszonyon kívül más is fehérben van egy esküvőn, a britek azonban el voltak ragadtatva Pippa Middleton eleganciájától. A hercegi pár nyoszolyólányának csodás ruháját az Alexander McQueen divatháztól rendelték.

Kapcsolódó cikk:
Kate és Vilmos esküvőjének legszebb pillanatai »
 

Dia

	Smaragzöldben is hódító	Míg Katalin hercegnő egy törtfehér menyecskeruhában indult a lagziba, húga egy smaragdzöld AliceTemperley-kreációt öltött magára a vidám bulizáshoz. A lenge szaténruhát úgy tervezték, hogy viselője táncolni is tudjon benne.	Kapcsolódó cikk:	Hajnalig tartott a lagzi! Így bulizott a vendégsereg Kate és Vilmos esküvőjén »

Smaragzöldben is hódító

Míg Katalin hercegnő egy törtfehér menyecskeruhában indult a lagziba, húga egy smaragdzöld AliceTemperley-kreációt öltött magára a vidám bulizáshoz. A lenge szaténruhát úgy tervezték, hogy viselője táncolni is tudjon benne.

Kapcsolódó cikk:
Hajnalig tartott a lagzi! Így bulizott a vendégsereg Kate és Vilmos esküvőjén »

Dia

 	Mindenkit elbűvölt 	A brit lapok árgus szemekkel figyelték a kisebbik Middleton-lány és Harry herceg minden mozdulatát az esküvőn. Bennfentesek szerint a bájos nyoszolyólány valósággal megbabonázta a kisebbik herceget. 	Kapcsolódó cikk: 	Vicces fotók! A gyerekek voltak a hercegi esküvő legtündéribb résztvevői »

Mindenkit elbűvölt

A brit lapok árgus szemekkel figyelték a kisebbik Middleton-lány és Harry herceg minden mozdulatát az esküvőn. Bennfentesek szerint a bájos nyoszolyólány valósággal megbabonázta a kisebbik herceget.

Kapcsolódó cikk:
Vicces fotók! A gyerekek voltak a hercegi esküvő legtündéribb résztvevői »

Ezt is szeretjük
Fotó: