Hitted volna? Pippa Middleton egy sztártól lopta esküvői ruhája ötletét
Pippa Middleton egy hollywoodi díva ruháját másolta le esküvői viseletnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rosszmájúak szerint a hercegi esküvő napján a csinos nyoszolyólány, Pippa Middleton testhez simuló, dögös fehér ruhája kis híján elhomályosította nővére, Kate szépségét.

Pippa tette híressé ezt a ruhát
Diaz hordta először ezt a fazont

Mint utóbb kiderült, a világhírűvé vált Alexander McQueen-kreáció nem először aratott ekkora sikert, egyszer már a vörös szőnyegen is debütált, igaz, akkor más viselte.

Pippa kontra Cameron

A szemfüles brit sajtó - mióta ügyeletes kedvenccé választotta Pippát - minden létező adatot és fotót előkerít a kisebbik Middleton-lányról. Így akadtak nyomára az esküvőn viselt hófehér ruha mására is.

Amint az a fotókon is jól látszik, a hajszálra azonos szabású ruhát korábban már viselte valaki, méghozzá Cameron Diaz a 2009-es Oscar-gálán.

Az ő estélyije akkor az alkalomhoz illő fényes, piros szaténből készült, valamivel hosszabb uszállyal.

Diaz, hollywoodi dívához híven, viseletét vérvörös rúzzsal, fekete Ferragamo tűsarkúval és arany kiegészítőkkel tette még feltűnőbbé.

Saját stílusára formálta

Pippa ugyanezt a fazont koppintotta le - vagyis rendelte meg a divatháztól -, de egy jóval elegánsabb kivitelben: nemesebb anyagból, hófehér színben.

A szépséges nyoszolyólány a kevesebb több elvét alkalmazta, amikor a rafináltan szexis ruhához mindössze egy pár egyszerű, fehér Jimmy Choo körömcipőt húzott. Szépsége és tökéletes alakja volt a legfőbb ékszere, azon az aprócska igazgyöngy-fülbevalón kívül, amit a fülében viselt.

Cameron Diaz a feltűnő, esti viselethez feltűzte a haját, míg Pippa hagyta, hogy haja kislányosan a vállára omoljon, csak a felső tincseit fonták össze a fodrászok, hogy a fejére tűzött élő gyöngyvirág szebben mutasson.

A csinos Pippa Middleton - és a színfalak működő királyi szépítőcsapat - tehát ezúttal se találta fel a spanyolviaszt, helyette inkább előkapták egy régi receptet, és saját ízlésükre formálták.

Akárhogy is, az okos Middleton-lány még a lopott ötletet is egyedi viseletté tudta tenni, rafinált nőiessége nem véletlenül bűvölte el a férfiakat, köztük a kisebbik királyi sarjat, Harry herceget is.

Ezt is szeretjük