Nincs mit takargatnia! Pippa Middleton falatnyi bikiniben is igazi bombázó
Pippa Middletonról és nővéréről, Kate-ről Ibizán készültek a szexis fürdőruhás képek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a hercegi pár, Vilmos és Kate esküvőjük óta igyekeznek átlagos életet élni, a brit sajtó valahogy mindig talál egy kósza fotót róluk vagy családtagjaikról, amit érdemes közölni.

Igazi sportos csaj
Tökéletesen fest a fehér bikiniben

Most épp egy régi lesifotó-sorozat keltett izgalmat, melyen a csinos Kate és nővére, Pippa Middleton láthatók nyaralás közben.

Bikiniben is makulátlan az alakja

A csinos Middleton-lányokról még 2006-ban készültek a fenti képek, amikor Vilmos herceg és kedvese, Kate, valamint családtagjaik elutaztak vakációzni Ibizára.

A felszabadult fürdőző és napozó társaságban természetesen ott volt Pippa is, a hercegnő bájos húga.

Az már az esküvő fotókon is jól látszott, hogy Pippát igazán formás idomokkal áldotta meg az ég, de a most napvilágra került képek minden kétséget kizáróan bizonyítják: a bájos nyoszolyólánynak egy szál bikiniben sincs mit takargatnia.

Mint látszik, a szexis szépség ugyanolyan fürdőruhát viselt, mint Kate egy korábban megjelent nyaralási fotón. Tény, hogy a lányok a legelőnyösebb színt és fazont választották, hiszen karcsú, napbarnított testükön csodásan mutatott a hófehér bikini.

Odavannak érte az angol férfiak

A Middleton-lányok, úgy tűnik, nem ok nélkül hódították meg a fél világot. Érdekes módon nemcsak a brit férfiak áradoznak a Middleton-szexepilről, de az angol lányok is példaképként tekintenek rájuk. Sokan csodálják sportos és vékony alkatukat, és nem győzik dicsérni remek divatérzéküket.

Legfőbb fegyverük azonban a természetes bájuk és formás nőiességük, Pippa csinos hátsójának - melyet a hófehér esküvői kreáció domborított ki a legszebben - például komoly rajongóbázisa lett.

Pippa egyébként a jelek szerint jól kezeli a hirtelen jött népszerűséget. A belevaló bombázó fittyet hány a pletykákra, miszerint elcsavarta Harry herceg fejét, de arra se válaszol, hogy vajon együtt van-e még kedvesével, Alex Loudonnal.

Ami pedig nővérét, a szépséges Katalin hercegnőt illeti, ő végképp kerüli a nyilvánosságot. Férjével, Vilmossal már vissza is tértek otthonukba, az észak-walesi Anglesey-be, ahol azt csinálja, amit minden jóravaló feleség: a minap például a közeli szupermarketben vásárolgatott.

Ezt is szeretjük