Csak fél évig bírta a magányt! Ezzel a pasival kavar Pippa Middleton
Kate Middleton húga felmelegítette kapcsolatát korábbi szerelmével, a krikettjátékos Alex Loudonnal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alex Loudon három évig tartó szerelem végére tett pontot, amikor 2011 végén elhagyta a bájos Pippa Middletont, Katalin hercegné húgát. Most azonban úgy tűnik, a pár újra egymásra talált, annyi biztos, hogy nemrégiben látták őket együtt távozni a népszerű angol krikettjátékos londoni lakásából.

Kapcsolatuknak állítólag Loudon állandó féltékenykedése vetett véget, hiszen Pippa a hercegi esküvő után a brit bulvárlapok egyik kedvence lett, sőt, Harry herceggel is összeboronálták a családi partikellék-szállító cégnél dolgozó lányt.

Működhet még ez a kapcsolat?

Bár a pár szakítása nagy port vert fel, az elmúlt fél évben fokozatosan csökkent a bulvársajtó figyelme Pippát illetően. Ennek ellenére a lánynak mégis többször sikerült a címlapokra kerülnie botrányos viselkedésével, amivel nővérét is magára haragította.

Úgy tűnik azonban, hogy az egykori szerelmesek igyekeznek tiszta lappal újraindítani kapcsolatukat, melyet a férfi szülei nem feltétlenül néznek jó szemmel, hiszen korábban azt nyilatkozták, Pippa nem igazán feleségnek való nő. A Middleton-család ennél sokkal pozitívabb hozzáállást képvisel az ügyben, ők ugyanis kifejezetten kedvelik régi-új vejüket.

Megviselte Pippát az egyedüllét

Barátai szerint a 28 éves, kisebbik Middleton-lány nagyon rosszul viselte a szingliséget, ugyanis teljesen meg van győződve róla, hogy Alex élete szerelme, és bízik benne, hogy csupán az esküvő utáni felhajtás és a bulvármédia zaklatása tette tönkre a kapcsolatukat.

A találgatásokat egyébként az is felerősítette, hogy a lány nemrégiben egyedül érkezett főiskolai barátnője, Alice St. John Webster és vőlegénye, Gerald Alvener esküvőjére - ez ugyanis azt jelenti, Pippa nem akart felkért kísérővel megjelenni.

Pippa nemrégiben egy komoly vállalkozásba is belevágott: mivel fontos szerepet tölt be a családi vállalkozásukban, úgy döntött, könyvet ír a partiszervezés minden csínjáról-bínjáról, ezért pedig nem kevesebb, mint félmillió font előleget kapott.

Ezt is szeretjük