Kínos! Túl szűk ruhába préselte magát a mindig extrém Pink
Pink soha nem visszafogott stílusáról volt híres, ezúttal azonban tényleg szólhatott volna neki valaki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 30 éves Pinktől már megszokhattuk, hogy legtöbbször átlagosnak korántsem nevezhető öltözékben jelenik meg, legyen szó akár a színpadról, akár egy elegáns partiról.

Nem történt ez másképp 2010. júliusi koncertjén sem, amikor is a londoni Hyde Park színpadán lépett fel a Wireless Fesztivál keretében. Ruhája igencsak merész volt, nemcsak combját, de fenekét és mellét is látni engedte.

Egy számmal nagyobb kellett volna

Azonban a fekete darabból szerencsésebb lett volna egy számmal nagyobbat választani, ugyanis a fényes anyag a hasán és hátán is megfeszült. Olyannyira, hogy elöl a legalsó gomb egy idő után fel is mondta a szolgálatot, és lepattant.

A szőke énekesnő ennek ellenére továbbra is fesztelenül mozgott a színpadon, láthatóan az sem zavarta, hogy a mélyen dekoltált ruhában mellei is remekül látszódnak.

Nem szereti a celebeket

Pink egyébként az ezredforduló óta jelen van a zenei életben, és szinte minden évben jelentkezik egy-egy új albummal. Tehetségét a közönség és a szakma számtalan jelöléssel elismerte már, a Grammy-díjat kétszer, az MTV Australia Music Awards díját pedig háromszor is megnyerte.

Provokatív öltözéke és viselkedése már-már védjegyévé vált, ám vadóc külseje ellenére botrányoktól mentesen éli életét.

A celebmacák ellen pedig már többször is felemelte hangját, Britney Spearst egyik klipjében alaposan kifigurázta.

Ezt is szeretjük