Pluszkilóit is büszkén vállalja Keely Shaye Smith

Pierce Brosnant láthatólag nem zavarják felesége pluszkilói, aki még mindig szerelmesen ragyog férje oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárki bármit is mond a sztárokról, bizony még közöttük is vannak sírig hűséges úriemberek, mint a nem is olyan rég elhunyt Paul Newman, aki több mint ötven évig ugyanazzal a nővel élt.

Egy boldog pár - több mint tíz éve együtt

Vagy éppen Pierce Brosnan, akit első feleségétől, Cassandra Harris színésznőtől – mint egy szomorú mesében – csak a halál tudott elválasztani.

A színészre a tragédia után hat évvel talált rá újra a nagy szerelem Keely Shaye Smith személyében. A szexi újságírónővel, aki jelenleg a Los Angeles Confidential magazin munkatársa, négy évvel találkozásuk után, 2001-ben össze is házasodtak. Majd, hogy a történet igazán kerek legyen, a hölgy két gyermekkel is megajándékozta szerető hitvesét.

Holtomiglan-holtodiglan

A párocska azóta éli hollywoodi mércével nézve rendkívül egyhangú életét, hiszen sem hangos veszekedésekkel, sem egyéb balhékkal nem hívják fel magukra a média figyelmét.

Csak néha-néha kerülnek a lesifotósok fegyverének hatósugarába, és bár a képeken egyértelműen látszik, hogy az asszonyka jó pár felesleges kilót magára pakolt az évek során, ez egyáltalán nem zavarja meg boldogságukat.

Szerelmük nem a hájpárnák függvénye

Legutóbb a Kortárs Művészetek Múzeumának - röviden MOCA - harmincéves évfordulójára szervezett partin kapták őket lencsevégre. Bizony hiába a duci test, látszott, hogy a sármőr még mindig odavan 46 éves kedveséért, és le sem vette róla a kezét.

Egyszerűen sugárzik róluk, hogy odavannak egymásért, ami tökéletesen példázza azt a tényt, hogy az igazi szerelem kacag a kilótöbbleten és az egyéb tökéletlenségeken.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hájpárnák alatt ugyanis ugyanaz a szív dobog a másikért, mint korábban.
Ezt is szeretjük