Durván szétbotoxoltatta magát a legendás Peter O’Toole
A ’60-as években nők milliói hevertek a jóképű sztár lábai előtt, aki mostani külsejével inkább horrorfilmbe illene.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arábiai Lawrence világító kék szemére és férfiasan sármos vonásaira még ma, csaknem ötven évvel a film premierje után sem tud ellágyulás nélkül nézni a hölgyközönség.


Peter O’Toole neve örökre összeforrt a legendás karakterrel, annak ellenére, hogy a kiváló színész számos más moziban is lenyűgöző alakítást nyújtott.

Soha nem kapott Oscart

Szinte hihetetlen, hogy a 77 esztendős sztár karrierje során soha nem nyerte el az Akadémia arany szobrocskáját, pedig nyolc alkalommal is jelölték.

Persze azért nem panaszkodhat, pályafutása alatt négyszer vehette át a Golden Globe-ot, egyszer a BAFTA-t és az Emmy-t, hat éve pedig életműdíjjal is kitüntették.

Sajnos azonban az idő hozzá sem voltak kegyes, milliókat elvarázsoló sármja mára igencsak megfakult. Bár ősz haja és ráncai dacára még lehetne jóvágású öregúr, Peter O’Toole nem tudja méltósággal viselni korát.

Ezért a színészlegenda rendszeresen botoxkúrákra jár - homloka olyan sima, mint egy huszonévesé, és ez, lássuk be, igencsak fura dolog a nyolcadik iksz küszöbén.

Ijesztően tágra nyílt szemei és feszes szemkörnyéki bőre ráncfelvarrásról árulkodnak, a plasztikai beavatkozások eredménye pedig több mint lehangoló.

A nagyszerű színész egyáltalán nem tűnik fiatalabbnak, sokkal inkább emlékeztet egy B-kategóriás horrorfilmszereplőre. Természetes ráncaival valószínűleg még ma is jobban tetszene a hölgyeknek, mint agyonműtve és -botoxolva.
Ezt is szeretjük