Jóképű férfi volt fiatalon Peter Falk - Nem csoda, hogy bolondultak érte a nők
Peter Falk volt a nők egyik legnagyobb kedvence a hatvanas években, amit részben különös tekintetének köszönhetett.

peter-falk-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az európai zsidó származású Peter Falk 1927-ben született New York-ban, felmenői között vannak lengyelek, csehek, oroszok és magyarok is. Mindössze hároméves kisfiú volt, amikor egy daganat miatt el kellett távolítani a jobb szemét. 

Eredetileg hivatalnok, esetleg CIA-ügynök szeretett volna lenni. Egy tanára hívta fel a figyelmét színészi tehetségére, ekkor gondolkozott el először, hogy megpróbálkozik ezzel a mesterséggel. 

Peter Falk jóképű férfi volt

12 évesen lépett először színpadra, filmezéssel pedig az 1950-es évek elejétől foglalkozott. Hiányzó szemét üvegszemmel pótolták az orvosok, színészi pályája miatt emiatt olykor elutasítással, csúfolódással találkozott. Karakán személyisége azonban kisegítette őt ezekből a kínos szituációkból, rajongói pedig egyenesen odáig voltak különleges tekintetéért. 

A hatvanas évek elején már befutott sztár volt, két alkalommal is Oscar-díjra jelölték. Hazánkban is ismert és legendás sorozata, a Columbo 1968-ban indult, ezért az évek során összesen négy Emmy-díjat vihetett haza. 

Peter Falk először 1960-ban nősült meg, Alyce Mayót vette feleségül, akivel két gyereket fogadtak örökbe, Catherine-t és Jackie-t. 1976-ban elváltak, a színész egy évvel később, 1977-ben újranősült. Második feleségével, Shera Danese-zel egészen 2011-ben bekövetkezett haláláig nagy boldogságban éltek. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen hihetetlenül sármos volt fiatalon a legendás színész, Peter Falk.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/NBC

Ezt is szeretjük