Ez a színésznő volt Columbo élete szerelme - Peter Falk 33 éven át imádta Sherát
Peter Falk a Columbo forgatásán ismerkedett meg élete szerelmével.

peter-falk-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hat évvel ezelőtt hunyt el Peter Falk. A 20. század egyik meghatározó amerikai színésze 83 éves volt, halálát pedig tüdőgyulladás okozta, de már évek óta küzdött az Alzheimer-kórral. Peter Falk neve örökre összeforrt Columbo hadnagyéval, akit 1968 és 2003 között formált meg a népszerű bűnügyi sorozatban, de egyedülálló tehetségét olyan ma már klasszikusként számon tartott filmekben is bizonyította, mint az Egy hatás alatt álló nő, a Berlin felett az ég vagy a Férjek. 

A hatvanas évek elején kétszer is jelölték a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjra, de az aranyszobrot sajnos egyszer sem kapta meg. A Golden Globe-díjat viszont átvehette Columbo hadnagy remek megformálásáért, de ennek a sorozatnak köszönhette azt is, hogy megismerkedett élete szerelmével, Shera Danese színésznővel, akitől csak a halál választotta el.

Képes összeállításunkban megnézheted Peter Falk és imádott feleségének megható romantikus fotóit, de megmutatjuk a színészlegenda más ritkán látott családi fotóit is, hiszen két lányt is örökbe fogadott, akiket a sajátjaként nevelt fel és imádott egész életében.

Ezt is szeretjük