Leállt a szíve! Gépre kapcsolták Pete Dohertyt
Pete Doherty szíve váratlanul felmondta a szolgálatot, az énekes pedig csak most lebbentette fel a fátylat az esetről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő interjút adott az NME magazinnak a botrányos rockzenész, Pete Doherty. A harmincéves sztár bevallotta, hogy valójában miért kellett együttesének októberben lemondania belfasti, dublini és galwayi koncertjét.

A hivatalos, ám felettébb gyanús közlemény szerint az énekes kimerültsége miatt nem tudott a Babyshambles banda színpadra lépni, ám az igazság ennél sokkal rémisztőbb volt.

Megállt a szíve

Doherty elmondta, hogy október 12-én willshire-i otthonában a szíve váratlanul felmondta a szolgálatot, ezért azonnal a Swindon's Great Western Hospitalba szállították, ahol egész éjszaka megfigyelték.

- Ha nem a gépek tartottak volna életben, Írországban lettem volna. De a szívem bekrepált. Igazán furcsa sorozata volt ez az eseményeknek – nyilatkozta Doherty.

A hedonista drogfogyasztó hírében álló zenész rosszullétének hátterében az orvosok természetesen valamiféle narkotikumot gyanítottak, de hamar kiderült, hogy ezúttal nem a kábítószerektől lett rosszul.

Állítólag leszokott már

Dohertynek ugyanis korábban olyan gyógyszereket adtak, amelyek révén nem érzékeli a kokain és heroin hatását, ezek segítségével pedig állítólag sikerült is leszoknia az elvonót több alkalommal megjárt sztárnak.

Pete Dohertyt végül kiengedték a kórházból, de azt azért elmondta, hogy az orvosok aggódnak szíve egészségi állapota miatt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ennek ellenére jövő hónapban folytatja a turnézást a Babyshamplesszel.
Ezt is szeretjük