Tízezrek előtt villantotta intim bájait Katy Perry
Talán az ifjú popcsillag kétszer is meggondolja majd legközelebb, hogy pontosan milyen ruhában lép színpadra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry feltehetően nem ilyen sikerről álmodozott, amikor kórista kislányként elképzelte, milyen is lehet nagyközönség előtt dalra fakadni.


A 24 éves leányzó egész életében a zenei pályára készült, ilyen-olyan muzsikusokkal kollaborált, hogy az áhított szakmához mind közelebb kerüljön.

Bár már 2001 óta jelen van a zenei világban, igazán csak idén figyelt fel rá a nagyközönség, amikor is előállt az I Kissed a Girl című számával, ami természetesen nagy sikert aratott.

Csókolóztam egy lánnyal

Dr Luke, aki producerként működött közre a kislemez kiadásában, valószínűleg jó előre tudta, hogy figyelemfelkeltőnek pontosan ilyesfajta, az embereket megosztó slágerek a megfelelőek.

És igaza lett: Perry kisasszonyt azóta rengetegen interjúvolták meg, hogy vajon valóban szereti-e a lányokat, és hogy tulajdonképpen miről is szól a dalocska.

A felhajtásnak köszönhetően egyre-másra hívják meg a különc termetést mindenféle fellépésre, ő pedig igyekszik is megfelelni rajongóinak. Nemcsak énekel, de emellett próbál valami egyedit is nyújtani, mint nemrég az MTV Music Award-on, ahol a már említett sláger éneklése alatt tízszer öltözött át. Ám még ezen is túltett kanadai fellépése, amit feltehetően nem egészen ilyen egyedire tervezett. Előadás közben ugyanis szupermini ruhácskája megadta magát, és egy óvatlan pillanatban lecsúszott melleiről.

Majd ahogy fél kézzel a huncut ruhadarabot fel akarta ráncigálni, annyira előrehajolt, hogy az is látszódott, amit az öltözék alatt viselt.Végül nem tudott más tenni, kirohant a színpadról, helyreigazította a rucit, aztán ismét visszarohant, hogy illően befejezhesse a számot - bár addigra már valószínűleg nem a zene tartotta izgalomban a közönséget.
Ezt is szeretjük