Hatalmas titokról hullott le a lepel! Ezt az esküvői ruhát viseli majd Penny az Agymenőkben
Ebben a ruhában lesz belőle Mrs. Hofstadter.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki ismeri az Agymenők című sorozatot, az tudja, hogy Penny és Leonard kapcsolata elég sokszor került hullámvölgybe az évek során.

Leonard összes lánykérése kudarcba fulladt, de a nyolcadik évad végén a pár elhatározta, hogy összeházasodnak, és még mielőtt meggondolhatták volna magukat, már a kocsiban ültek, úton Las Vegas felé.

Penny egy nem túl szokványos pink miniben áll az oltár elé, aminek oka valószínűleg az, hogy az őt megszemélyesítő Kaley Cuoco is rózsaszín ruhában mondta ki az igent Ryan Sweetlingnek 2013-ban.

Chuck Lorre elárulta a Hollywood Reporternek, hogy azért szivárogtatták ki a képeket a ruháról, mert egy sokkal nagyobb titok rejtőzik az esküvő mögött. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk az új évadra, de addig is nézd meg a képeket Penny rózsaszín esküvői ruhájáról!

Jen és Justin gyűrűje

Jennifer Aniston végre-valahára révbe ért Justin Theroux oldalán. A 46 éves színésznő augusztus 5-én mondta ki az igent, de az esküvőről máig nem sok részlet szivárgott ki. Mrs. Theroux karikagyűrűjét is most mutatta meg először nyilvánosan, a She's Funny That Way premierjén, Los Angelesben. Nézd képeket Jen és Justin gyűrűjéről!

Ezt is szeretjük