Fotók! Penélope Cruz és Javier Bardem fülig szerelmesek
Penélope Cruz és Javier Bardem láthatólag remekül érezték magukat együtt egy parányi brazil szigeten.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár többnyire meglehetősen szemérmesen kezelték a nyilvánosság előtt szerelmüket, Javier Bardem és Penélope Cruz legutóbb le sem tudták venni kezeiket egymásról.

A spanyol származású sztárok, akik Hollywoodot is meghódították, a Kilenc című film római premierje előtt ruccantak ki egy brazil kis szigetre, hogy zavartalanul élvezhessék egymás társaságát. Természetesen a lesifotósok még Fernando de Noronhán is rájuk találtak, így aztán az elkészült képeken mindenki megcsodálhatja a dögös Cruz kisasszonyt és kedvesét napfürdőzés és pancsikolás közepette.

Dúl a szerelem

És bizony van is mit nézni rajtuk, különösen a 35 éves színésznőn! A Vanília égbolt sztárja ugyanis láthatóan olyannyira szűk felsőrészű bikinit választott magának, hogy dögös keble majd kibuggyant az aprócska ruhadarabból. Nem csoda, ha Bardem le sem bírta róla venni a kezét, egyfolytában csókolgatta és simogatta a szépséget.

Egyértelmű vonzalmuk ellenére azonban egyikőjük sem beszél szívesen a köztük lévő viszonyról. Bár állítólag már 2007-ben komolyra fordult a kapcsolatuk, alig jelennek meg együtt a vörös szőnyeges eseményeken, és hiába hívják őket beszélgetős műsorokba, nem vallanak a magánéletükről.

Nem beszél

2009 novemberében például David Letterman showman igyekezett kiszedni Cruzból az igazságot, de nem járt sikerrel. Hiába kérdezett rá újra és újra, a színésznő csökönyösen hallgatott.

- Voltam már néhányszor az ön műsorában, tudhatja, hogy nem adom be a derekam. Egyvalamit sosem fogok, mégpedig hazudni a magánéletemről. Számomra ez szent dolog, hiszen ez az életem. És nem árulok el semmilyen részletet, mert kiver tőle a víz – fortyogott.

A nálunk február 10-én bemutatásra kerülő Kilenc című film egyébként olyan nagyszerű színészeket vonultat fel Penélope Cruz mellett, mint Sophia Loren, Kate Hudson és Marion Cotillard.

Ezt is szeretjük