Penélope Cruz 45 éves húga barna szépség: Mónica nagyon hasonlít híres nővérére
Penélope Cruz és testvére, Mónica le sem tagadhatnák egymást.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 48 éves Penélope Cruznak két testvére van, három évvel fiatalabb húga, Mónica és 12 évvel fiatalabb öccse, Eduardo szintén a szórakoztatóiparban dolgoznak. 

Penélope Cruz testvére

Mónia Cruz 1977. március 16-án látta meg a napvilágot, testvéreivel a spanyolországi Alcobendán töltötték a gyerekkorukat. Nővérével ígéretes táncosok voltak már kislányként is, Penélope a spanyol Nemzeti Konzervatóriumba járt, míg ő a Királyi Táncakadémiára iratkozott be, hogy balettet és flamencót tanuljanak.

Mónica Joaquín Cortés akadémiájának flamencotáncosa lett felnőttként, hét éven keresztül dolgozott ott, majd 2002-ben otthagyta munkahelyét, hogy nővéréhez hasonlóan ő is megpróbálkozzon a színészettel. 2002 és 2005 között az Egy lépés előre című spanyol sorozatban szerepelt, karrierje során főleg szériákban és videóklipekben kapott szerepeket, például Jamiroquai Cloud 9 című videójában is benne volt. Jelenleg az UPA Next című sorozatot forgatja, amely 2023-ban jelenik meg.

Érdekesség, hogy A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben pár távolról vett jelenetben valójában ő látható nővére helyett, ugyanis Penélope a forgatások idején várandós volt, a rendező pedig nem akarta, hogy látszódjon a babapocakja a filmben. A két testvér amúgy is kísértetiesen hasonlít egymásra, így szinte lehetetlen kiszúrni, hogy valójában Mónica látható a képernyőn, nem a testvére.

Nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy a nővérek együtt dolgoztak, 2007-ben a Mango márka felkérte őket, hogy tervezzék meg saját 25 darabból álló ruhakollekciójukat. A Samantha Thavasa japán luxusmárkával együttműködve ékszereket és táskákat álmodtak meg. A svájci, mára megszűnt Vögele csapatával is dolgoztak együtt 2010-ben és 2011-ben. 2013-ban fehérneműket dobtak piacra. A spanyol Loewe-nek szintén táskákat terveztek.

A magánéletét óvja, egy kislánya van, Antonella Cruz Sánchez 2013-ban született meg, mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg, a születési anyakönyvi kivonatában nem neveztek meg senkit apaként.

Képes összeállításunkban megnézheted Mónica Cruz fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük