Mellbimbó-piercingjét villantotta a tinisztár Peaches Geldof
Még 20 éves sincs, de már tucatnyi botrányával hívta fel magára a figyelmet a vad sztárcsemete.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peaches Geldof annak a Bob Geldofnak a megzabolázhatatlan lánya, aki 1985-ben majdnem megkapta a Nobel béke-díjat, amiért megszervezte a Live Aid című monstrekoncertet.

A cenzúrázatlan kép ide kattintva tekinthető meg.

A Wembley-stadionban azon a nyári napon az akkori zenei élet legnagyobb alakjai – köztük a Queen, a U2 és David Bowie – lépett fel, a bevételből pedig az éhező afrikaiakat támogatták.

Peaches a jelek szerint azonban nem sokban hasonlít apjára. Második gyermekként született 1989-ben Londonban, ám az elmúlt hónapokban érkezett botrányos hírek alapján úgy tűnik, hogy sem az apja, sem pedig anyja, Paula Yates nem igazán tudták kordában tartani kamaszodó lányukat.

Férjével 96 napig húzták

A fenti képen például Peaches – vagy Pixie, ahogyan becézik – éppen egy buliból távozott meglehetősen kábult állapotban, ám ami ennél is megdöbbentőbb, hogy váratlanul előbukkant kacér mellbimbója, amit egy óriási piercing díszített.

Nem ez volt azonban az első alkalom, amikor a pimasz Peaches Geldof sokkolta a közvéleményt. Botrányos életstílusa miatt ugyanis már egy jó ideje rendszeresen találkozhatunk nevével a címlapokon.

Meglehetősen fiatalon kezdte el falni a pasikat, hírbe hozták például Donny Tourette-tel, Frederick Blood-Royale-lel és Joe Van Moylanddel, habár ő következetesen tagadta azt, hogy viszonya lett volna ezekkel a férfiakkal.

2008 augusztusában pedig feltette a pontot az i-re, amikor teljesen titokban összeházasodott Max Drummey zenésszel Las Vegasban. Ám nem bizonyult valami tartósnak a házassága a Chester French nevű együttes tagjával, ugyanis 96 nappal múlva elváltak.

Ezt is szeretjük