Botrányfotók! Peaches Geldof heroinnal ütötte ki magát
Egy ismeretlen férfi együtt heroinozott és szexelt Peaches Geldoffal, történetét pedig fotókkal bizonyította.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hírről számolt be több külföldi bulvárlap, amely bizony korántsem tünteti fel jó színben Peaches Geldofot, Bob Geldof 21 éves lányát. A brit celebmaca - akit a közelmúltban Eli Roth horrorfilmrendező párjaként kaptak le - ugyanis fiatalsága ellenére nem kispályázik, legalábbis ami az önpusztítást illeti.

Egy internetes fórumon egy Thatcoolguyben nevű felhasználó tollából látott napvilágot először a sokkoló történet, amelyben nagy szerepet kapott a heroin és a szex! A fiatal férfi elmondása szerint tavaly hálaadáskor ismerkedett meg Peachesszel, aki akkoriban éppen a lemezét rögzítette.

Tetoválás, heroin, szex

Egy közös barátjuk házában találkoztak, ahol a tetoválásaikról kezdtek beszélgetni. A srác beszámolójából kiderült, hogy az első pillanattól kezdve szimpatikusak voltak egymásnak, ezért azt találták ki hajnalban, hogy egymás nevét varratják a testükre. Három óra körül neki is vágtak a városnak, hogy egy tetoválószalont keressenek, és ekkor kezdtek elfajulni a dolgok.

A gépkocsiban ülve ugyanis Peaches elárulta, hogy Angliából hozott magával némi heroint, amit közösen elfogyaszthatnának. Gyorsan szereztek tűket és vattát, majd visszatérve közös barátjuk házába, intravénásan beadták maguknak a keménydrogot. Hamarosan egymásnak estek, ám a kábítószer miatt a srác képtelen volt merevedést produkálni, annak ellenére, hogy Peaches szájjal izgatta.

Fényképeket is készített

Ekkor bevett néhány szem Cialist, majd úgy fogalmazott, hogy mindent kipróbáltak, a fiatal lány pedig nagyon tudta, mitől döglik a légy. A reggel hátralévő részét drogozással töltötték, majd kora délután a Celebrity Scientology Centerben tértek magukhoz hányás és rosszullét közepette!

Az ismeretlen fórumozó amatőr képekkel bizonyította történetét, amelyeken Peaches Geldof valóban meztelenül és belőve látható. Szóvivője természetesen tagadta a beszámolót, és csak az alkoholfogyasztás tényét ismerte be, heroinról szerinte szó sem volt.

Hozzátette még, hogy Geldof lánya amúgy sem mehetett volna a szcientológiai központba, mivel nem tagja az egyháznak, ezért nem is engedték volna be.

Ezt is szeretjük