Monokiniben pózolt a színésznő - 36 évvel később ismét levetkőzött a magazinnak
Paulina Porizkova 53 évesen is bekerült a Sports Illustrated magazinba.

paulina-porizkova-sports-illustrated-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A cseh színésznő és modell, Paulina Porizkova 1983-ban szerepelt először a híres Sports Illustrated magazinban, amikor még csak 17 éves volt. A fürdőruhás magazin számos híresség karrierjét beindította, köztük Chrissy Teigenét, Kate Uptonét vagy Nina Agdalét.

36 évvel később újra szerepelt a lapban

36 évvel később újra felkérték Porizkovát, hogy pózoljon a magazin különkiadásában. Ha ez lehetséges, a cseh sztár még szebb, mint annak idején, ráadásul bevállalósabb is: egykori monokinijét egy szál tangára cserélte. A leleplező videót ezzel a szöveggel posztolta az Instagram-oldalán:

"Szóval srácok, végre láthatjátok! 54 évesen is Sport Illustrated-modell lesz belőlem. MJ Day, a vezető szerkesztő, aki szerintem nagyban felelős azért, hogy más testtípusú és bőrszínű lányok is jelenjenek meg a lapban és a divatvilágban, úgy döntött, hogy az utolsó gátat is lebontja előttünk: a kor gátját. Tiszteletem Christie Brinkley-nek is, aki a tavalyi számban pózolt, és megmutatta, hogy a szexiség nem korfüggő" - írta.

Paulina nagyon örült, amikor a lap vezetősége felkérte a megtisztelő szerepre - erről a People magazinnak beszélt.

- Az első gondolatom az volt, hogy úristen, milyen csodálatos, hogy egy ilyen korú nőt, mint én, betesznek a magazinba a többi lány közé. Hogy én leszek a legöregebb "lány" a Sports Illustrated háza táján. A második gondolatom viszont már az volt, hogy banyek, akkor nekem most huszonéves szépségek mellett kell pózolnom bikiniben. Ez egyszerre tűnt izgalmasnak és szörnyen ijesztőnek.

Annak ellenére, hogy úgy vélem, egy nő bármilyen korba is lépett, lehet gyönyörű és szexis, nem mindig érzem annak magamat. De kizárt volt, hogy elutasítsam ezt a lehetőséget. Büszkeséggel tölt el, hogy azok közé tartozhatom, akik segítenek felrúgni a határokat. Szóval, nyeltem egy nagyot, és reméltem, hogy a fotós majd előnyös fényben ábrázol - mesélte nevetve a magazinnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük