Részegen parádézott a korosodó Paula Abdul
Leleplező fotóval
Nem ez volt az első alkalom, hogy a fotósok megörökítették a kínos pillanatokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 46 éves pop énekesnő, Paula Abdul ismét okot szolgáltatott, hogy a címlapokra kerüljön botrányos viselkedésével.

Gyakran a pohár fenekére néz


A barna bombázó azonban tagadja, hogy kapatos állapotban lépett a kamerák elé, sőt állítása szerint még sohasem volt részeg.

Ezt a kijelentést ellenben megcáfolja az a tény, hogy közel egy éve élő televíziós műsorban láthatták a nézők, hogy Adbul kisasszony bizony alaposan a pohár fenekére nézett a felvétel előtt. Mindez az American Idol című tehetségkutató produkcióban történt.

A Grammy-díjas énekesnő, mint zsűritag volt jelen az eseményen és meglehetősen furcsa gesztusokkal kommunikált, nyelve is el-elakadt és annyira megszédült, hogy kis híján a padlón kötött ki.

A nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján befutott sztár ma már csak hasonló kínos jelenetekkel képes felhívni magára a sajtó figyelmét. Tehetséges táncos és koreográfus múltjára manapság már kevesen emlékeznek.

Elpazarolja tehetségét

Adbul az Ének az esőben című film hatására kezdett el komolyabban foglalkozni a tánccal és tehetsége hamar elismerésre is talált.

Iskolás évei alatt mindig vezető pom-pom lány volt, később pedig bekerült a Los Angeles Lakers szurkolócsapatába is.

1985-ben elvégezte a Kalifornia Egyetem videóművészeti és koreográfia szakát és nem sokkal később felkérték a Jackson Five Victory című turnéjának zenei rendező asszisztensi pozíciójára, de számos sikeres videó klip és zenei produkció is az ő koreográfusi munkáját dicséri.

Azt, hogy énekesként sem vallott szégyent bizonyítja, hogy tízszer nyerte el az MTV zenei díját és 1989-ben Grammy-díjat kapott az év felfedezettje kategóriában.

Ezt is szeretjük