Hatalmas szerelem volt az övék! 21 év után mégis a válás mellett döntött a színésznő
Íme, a részletek!
Paula Patton a válásról mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, ez a hétvége a válásos vallomásoké volt: hat évvel a válás után megszólalt LeAnn Rimes exférje, most pedig Paula Patton, Robin Thicke exfelesége adott interjút a párkapcsolatának kudarcáról - első ízben azóta, hogy beadta a válópert 2014 októberében.

A 39 éves színésznő a Good Morning America reggeli műsorban mesélt arról, hogy még 1991-ben találkozott Robin Thicke-kel egy tinidiszkóban, amikor is az akkor 14 éves fiú felkérte táncolni.

Tiniszerelem volt

Két évvel később kezdtek el járni, de a házasságra csak 2005-ben került sor, majd négy éve a kisfiuk, Julian is megszületett.  

Aztán Ticke karrierje egyre jobban felfelé ívelt, különösen a Blurred Lines sikere kapcsán, az énekest pedig elragadta a hév: gyógyszereket kezdett szedni, amire alkoholt ivott és a nőket sem vetette meg.

Amit a felesége megelégelt, így 2013-ban különköltöztek, és bár a férfi egy évig próbálta visszanyerni felesége bizalmát, nem sikerült neki - 2014 őszén beadták a válópert.

- Egészen jól vagyok, persze az igazság az, hogy nem volt könnyű ez az időszak, de ez az év azzal telt, hogy próbáltam felállni, új dolgokat tanulni, és azt hiszem, erősebb lettem - ismerte el Paula Patton a műsorban.

Igyekszik túllépni a kudarcon

Azt is hozzátette, ha az embernek gyereke van, nem süllyedhet bele az önsajnálatba és nem maradhat egész nap az ágyban. De a kisfia rengeteg örömet adott neki és ad neki most is.

- A fiam boldog, én pedig... tudja, azt hiszem, minden, ami történik, annak oka van. És az embernek tanulnia kell belőle és továbblépni - mondta.

A Deja vu és a Mission Impossible - Fantom protokoll színésznője jelenleg az Ellen Tracy márka arca, valamint főszerepet kapott az ABC csatorna új sorozatában, a Runnerben is.

Sztárszakítások tavaly

Nézd meg, kik szakítottak a 2014-es évben, volt néhány meglepő válás!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük