Azonnal meghalt! Tragikus balesetben vesztette életét a Halálos iramban sztárja
Paul Walker, a Halálos iramban sztárja mindössze 40 éves volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Súlyos autóbalesetben életét vesztette a Halálos iramban-filmek sztárja, Paul Walker. Szombaton saját alapítványa jótékonysági rendezvényéről tartott hazafelé egyik barátja villámgyors Porsche GT-jében utasként, amikor balesetet szenvedtek.

A sportkocsival nagy sebességgel egy oszlopnak csapódtak, az autó az ütközéstől fel is robbant, így a túlélésre nem is volt esélyük.

Azonnal meghalt

A helyszínre kiérkező mentősök és tűzoltók már nem segíthettek rajtuk. A nyomozás jelenlegi állása alapján úgy tűnik, hogy a gyorshajtás miatt történt a szerencsétlenség.

A 40 éves Paul Walker az autós filmek és az autók világának megszállottja volt. Nemcsak mint színész játszotta ezeket a szerepeket, hanem valóban odavolt az autócsodákért. Több mint 6 millió rajongó követte Facebook-oldalát, ahol halálhírét is közzétették.

- Nagyon nehéz a szívünk, hogy meg kell erősítenünk a hírt, Paul Walker ma tragikus autóbalesetben elhunyt, miközben alapítványának, a Reach Out Worldwide-nak jótékonysági rendezvényén vett részt. Utas volt egy barátja autójában, mindketten életüket vesztették. Hálásak vagyunk az együttérzéseitekért, minket is sokkolt és lesújtott ez a felfoghatatlan hír. Köszönjük, hogy imáitokkal segítitek családját és barátait ebben a nehéz időben. Mindent megteszünk, hogy részvétetek eljusson hozzájuk - írták.

15 éves lányát hagyta hátra

Walker a Pleasantville-ben és a Prérifarkas Blues-ban alapozta meg a karrierjét. Ismertté és később szupersztárrá azonban a Halálos iramban című akciófilm és a folytatásai tették.

A hetedik rész forgatását alig néhány hete fejezték be, ám ez valószínűleg vagy nem kerül soha a mozikba, vagy megvágják úgy, hogy Walker karakterétől el tudjanak búcsúzni. További alkotásai közül ki kell emelni A dicsőség zászlaja és a Halálos hajsza című filmeket, amikben a legnagyobb kritikai sikereket alkotta.

- Testvérem, nagyon fogsz hiányozni! Nem találok szavakat. A Mennyország új angyalt kapott. Nyugodj békében! - írta Facebook-oldalán Vin Diesel, aki testvéreként szerette kollégáját.

Paul Walker egyébként csendes életet élt, nem voltak botrányai. Egy korábbi barátnőjétől született egy lánya, aki ma 15 éves, életét ő valamint kutyái tették teljessé.

Ezt is szeretjük