Ritka fotón Paul Walker 15 éves tinilánya! Apja tragikus autóbalesete után rá szállt a vagyona
Meadow Walker élete lassan rendeződik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világot 2013 novemberében rázta meg Paul Walker halála: a jóképű 40 éves amerikai színész a sportautójával szenvedett halálos balesetet, miután hazafelé tartott egy jótékonysági rendezvényről.

Később kiderült, hogy a Halálos iramban filmek sztárja minden vagyonát egyetlen lányára hagyta. Ám mivel Meadow még csak 15 éves, gyámot kellett kinevezni, aki a vagyonát kezeli a nagykorúságáig, illetve aki gondoskodik az 1998-ban született lány neveléséről.

A gondok itt kezdődtek: Meadow egy ideig édesanyjánál, Rebecca Soterosnál lakott Hawaiin, de mivel a nő alkoholizmusban szenvedett, a tinilány édesapjához, és annak anyjához, Cheryl Walkerhez költözött 2011-ben.

Amikor Paul Walker meghalt, a végrendelete értelmében minden vagyona - mintegy 25 millió dollár - a lányára szállt, ugyanakkor azt is kikötötte, hogy a saját édesanyja legyen a gyámja.

Ezt viszont Meadow anyja megtámadta, így bíróság elé vonult Cheryl Walkerrel, hogy jogi úton szerezzenek maguknak igazságot. Végül a bíróság, Meadow véleményét is kikérve, májusban az édesanya javára döntött, aki azóta orvosi kezelésnek vetette alá magát, hogy legyőzze alkoholfüggőségét.

Úgy tűnik tehát, szép lassan rendeződik a tinilány élete - talán ennek is bizonysága, hogy bár nem él nagy közösségi életet, pár héttel ezelőtt új poszttal lepte meg Instagram-követőit, akik egy ideje már nem látták.

A bikinis fotón Meadow mosolyog, ezzel is üzenve a világnak, hogy bár édesapja tragédiáját sosem feledi, de az élet megy tovább, neki muszáj élnie és kihozni a napokból a maximumot, ahogy apja is tette.

Tragikus sorsú sztárok

Paul Walker éppen a Halálos iramban széria 7. részét forgatta, amikor a halála bekövetkezett, így a készítőknek máshogy kellett megoldaniuk a történetet, mint azt tervezték. Galériánkban olyan sztárokat találsz, akik forgatás közben hunytak el.

Ezt is szeretjük