Kiderült a titok: Paul Newman biszexuális volt
Marlon Brando leplezte le
Egy botránykönyv szerint Paul Newman nemcsak a nőket, hanem a pasikat is falta!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Darwin Porter egy botrányos könyvet írt Paul Newmanról, amiben számos titokra fény derült az Oscar-díjas színészlegenda múltjából.


A Paul Newman: The Man Behind The Baby Blues című életrajzi kötet egyik legnagyobb szenzációja Marlon Brando interjúja, amiben kiteregeti Newman állítólagos biszexualitását.

- Engem sosem vert át. Paul Newmannek legalább annyi kalandja volt a forgatásokon, mint nekünk, és ő is biszexuális volt, mint én. De míg engem mindig rajtakaptak, ő mindig a sötétben tette a dolgát – osztotta meg Brando nem sokkal 2004-ben bekövetkezett halála előtt Newman titkát Porterrel.

Mintegy fél évszázadon keresztül nyomozott Newman után

A szerző a The Globe-nak azt nyilatkozta, hogy azóta követte nyomon Newman szexuális kalandjait, mióta először találkozott vele 1959-ben.

Könyvéből Newman másik arcát ismerhetjük meg, akinek állítólag Grace Kelly, Judy Garland, Natalie Wood és Marilyn Monroe is megfordult az ágyában!

Monroe-val is volt viszonya

Porter azonban a tabudöntögetéstől sem riadt vissza, állítása szerint ugyanis Newmannak homoszexuális viszonya volt a kultikus James Deannel is!

Ez különösen meglepő, hiszen a Bilincs és mosoly sztárja 50 éven keresztül volt Joanne Woodward férje, házasságuk pedig mindvégig kiegyensúlyozottnak és harmonikusnak tűnt.

Newman családja érthető módon megcáfolta Porter könyvét, a szexuális találgatásokat pedig egyszerűen gusztustalannak nevezték.
Ezt is szeretjük