23 év után lett vége! Befellegzett a népszerű színész házasságának is
Paul Hogan és felesége 23 év házasság után döntött úgy, jobb lesz nekik külön.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb legendás sztárházasság jutott holtvágányra. Most az ausztrál Paul Hogan és felesége Linda jelentették be, 23 évig tartó házasságuknak vége.

Az 55 éves Linda Hogan összeegyeztethetetlen ellentétek címen adta be a válóperes iratokat. Azt kijelentették: csak a házasságuknak, nem a barátságuknak lett vége.

Sokba fog fájni

Linda Hogan gyerek- és feleségtartást kér, valamint teljes felügyeletet 15 éves közös fiuk, Chance felett, ezen felül pedig kijelentette, elhagyja a Hogan nevet, és újra Kozlowsky lesz.

A pár még 1986-ban, a Krokodil Dundee forgatásán ismerkedett meg egymással, Linda volt az az amerikai újságírónő, aki beleszeretett a faragatlan krokodilvadászba.

Kozlowsky a harmadik, 2001-es Dundee film óta nem forgatott filmet, de nem lehet azt mondani, hogy ne lenne saját vagyona, viszont a 73 éves színésznek a válás közel 20 millió dollárjába fájhat.

Ez még így is csak töredéke a vagyonának, ugyanis miután beperelte az ausztrál államot, közel 80 millió dollárt szerzett. 2006-ban feljelentették adócsalásért, a vizsgálatok azonban kimutatták ártatlanságát, ő pedig kártérítést követelt az őt ért kellemetlenségek miatt.

Ez a harmadik válása

Paul Hogannak ez lesz a harmadik válása, igaz, az első kettő ugyanattól a nőtől választotta el. Első feleségét, Noelene Edwardsot még 1958-ban vette el, majd 1981-ben váltak el, aztán egy év múlva ismét összeházasodtak.

Eltelt öt év, és a pár Ausztrália legrondább válását adta elő, amikor Hogan már Lindával kavart. Mindenesetre a pár eladta malibui otthonát, a birtokot Chris Hemsworth vette meg.

Ezt is szeretjük