4 éve hunyt el Paul Walker - A lányából azóta álomszép, felnőtt nő lett
Meadow Walker nagyon hasonlít fiatalon elhunyt édesapjára.

meadow-walker-paul-walker-halal-evfordulo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Walker már négy éve távozott közülünk egy tragikus autóbalesetnek köszönhetően. A színész egy 15 éves lányt hagyott itt, egy szem gyermekét, Meadow Walkert, aki nagyon nehezen nyugodott bele, hogy egy ilyen szerencsétlen incidens örökre elválasztotta imádott édesapjától.

Felnőtt nő lett Paul Walker lányából

Meadow sokáig pereskedett a Porschéval is, ugyanis szerinte az autó biztonsági öve gyári hibás volt, emiatt nem tudott édesapja kiszállni a lángoló autóból. Hosszú vizsgálatok után kiderült, hogy nem a cég felelős a színész haláláért, a per 2017 októberében zárult le.

Meadow, ahogy csak tudja, próbálja fenntartani édesapja örökségét. 2015-ben, a színész születésnapján megalapította például a Paul Walker Foundation alapítványt, ami a tengerek élővilágát igyekszik megóvni a környezetszennyezés káros hatásaitól - ugyanis az óceán volt az apja egyik legnagyobb szerelme.

meadow-walker-paul-walker-halal-evfordulo-nagy

A sztárcsemete ma már 19 éves, felnőtt nő, akinek jelenleg minden idejét az egyetemi tanulmányai kötik le. Amikor nem az iskolában van, akkor az alapítvány rendezvényein tüsténkedik, a szabadidejében pedig modellkarrierjét építgeti.

Ezt is szeretjük