Csak 45 éves! Rákos a népszerű színésznő
Gyerekei előtt is titkolta
Rákot diagnosztizáltak az Apámra ütök sztárjánál, Patsy Kensitnél, aki két fia előtt is titkolta ezt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patsy Kensit bevallotta, sürgősségi műtéten esett át, mivel orvosai két daganatot is találtak a szervezetében.

A 45 éves színésznőnek el kellett távolítani a méhét és a gyomrában is volt egy akkora elváltozás, hogy a hasa olyan volt, mintha hét hónapos terhes lenne.

Titkolta a gyerekei előtt

A színésznő elismerte, saját gyermekeinek, a 20 éves Jamesnek és a 14 éves Lennonnak sem mondta el, hogy a gyilkos kórral küzd, nem akarta ugyanis, hogy aggódjanak érte. Mint mondta, eszébe jutott a saját tapasztalata, ugyanis ő is ebben veszítette el az édesanyját 20 évvel ezelőtt.

Az Apámra ütök sztárjának 2011 végén kezdődött a kálváriája, amikor csak egy rutinellenőrzésre érkezett a nőgyógyászához. Akkor még azt hitték, csak ártalmatlan cisztái vannak, később a vizsgálatok azonban bebizonyították, hogy egy 18 centiméteres elváltozás van a méhében, ám az nem volt rosszindulatú.

Idén nyáron azonban újabb két daganatot találtak a Holby Városi Kórház szereplőjénél, amikor tüdőgyulladása miatt kivizsgálták. Kensit úgy emlékezett, először csak egy kis duzzanatot érzett a gyomrában, de azt hitte, csak valami apró gyulladás, ám nem sokkal később már úgy felpuffadt a hasa, mintha 7 hónapos terhes lenne.

- Amikor az MRI-vizsgálat után közölték velem, hogy daganataim vannak, nem akartam elhinni. Majd csak sírtam és sírtam, hogy Isten miért teszi ezt velem már megint - mondta.

Azonnal hazament a műtét után

Az orvosai tanácsára azonnal megműtötték, eltávolították a méhét, ezen felül pedig a kettős mastectomián is gondolkodik, hogy növeljék a túlélési esélyeit.

Mindezt a színésznő titokban, egyedül csinálta, ugyanis nem akarta elárulni a fiainak, mit találtak nála. A gyerekei úgy tudták, csak felülvizsgálaton esik át, az öt órás műtét után jószerével azonnal, saját felelősségére távozott a színésznő.

- Tudom, hogy hülyeség, hiszen már van két felnőtt fiam és nem akartam újabb gyereket, de nagyon megviselt, hogy el kellett távolítani a méhem. Mintha lezárult volna életem egy szakasza és nagyon nem akartam átlépni ebbe az újba - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük