Nem sikerült! 3 év után mégiscsak válik Particia Arquette
Patricia Arquette egyszer már beadta a válópert tavaly, de akkor meggondolta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elválik Patricia Arquette és Thomas Jane, jelentette be néhány napja szóvivőjük a People-nek. A szakítás okait nem nevezte meg, de annyit elárult, hogy nincs közöttük ellenséges viszony, és mindketten lányukra koncentrálnak, illetve azt kérte a közvéleménytől, hogy ezen idő alatt tartsák tiszteletben magánéletüket.

A 42 éves amerikai színésznő és a 41 éves színész 2001-ben ismerkedtek meg egy közös barátjuk révén. 2002-ben a Stanley, a szerencse fia című kalandfilm forgatásán tudta meg Arquette, hogy teherbe esett, és még ugyanebben az évben eljegyezték egymást.

Egyszer már el akartak válni

Kislányuk, Harlow Olivia Calliope 2003. február 20-án született meg, esküvőjükre pedig 2006. június 25-én került sor a velencei Palazzo Contariniben. Egészen addig úgy tűnt, hogy kapcsolatuk kiegyensúlyozott és harmonikus, amíg 2009 januárjában A médium című sorozat sztárja be nem adta a válópert.

Arquette akkor összeegyeztethetetlen különbségekre hivatkozott, és felbérelte a sztárügyvéd Laura Wassert, aki többek között Kate Walsh válásában is közreműködött. Tavaly mégsem váltak el, a színésznő ugyanis júliusban visszavonta a keresetet.

Külön utakon folytatják

A jelek szerint a sztárpárnak mégsem sikerült közösen megoldania a kettejük között, illetve a házasságukban felmerült problémákat.

Ezért úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

Patricia Arquette ezt megelőzően egyszer volt házas: 1995-ben ment feleségül Nicolas Cage-hez, és habár kilenc hónap múlva szakítottak, egészen addig egy párként mutatkoztak, amíg hat év után, 2000-ben Cage be nem adta a válási papírokat.

Ezt is szeretjük