A szexi sztárpasik hervasztóak gatyában
A premieren öltönyben, vagy a filmvásznon hősszerelmesként olyan szexisek. Gatyában azonban kiábrándítóak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hugh Grant

Hugh Grant, az agglegény szívtipró, rengeteg női szívet rabolt már el, és tört össze. Nem egy híresség próbálta már megfogni a színészt, de ő nem hagyja magát. A világhírt a Négy esküvő, egy temetés hozta meg neki, azóta, ha egy lökött figurára vagy arisztokratikus dzsigolóra van szükség egy filmben, a rendezők örömmel keresik meg.

Legutóbbi barátnője Jemima Khan volt, akinek háromévi együttjárás után Hugh meg is kérte a kezét, aztán idén februárban mégis szakítottak.

Hugh nem egyszer került fel különböző szexi listákra, nők milliói szeretik nézni a mozivásznon. Lenti képét elnézve ezen akár csodálkozhatunk is, hiszen a színész falfehér, és jó néhány plusz kiló is lötyög hasán.

Orlando Bloom

Orlando Bloomot mindenki ismeri, mióta a Gyűrűk Urában eljátszotta a tünde szerepét. A színésznek két tetoválása is van, az egyik egy csillag, mely a napot szimbolizálja, a másik pedig egy tünde. Saját magát adrenalin-függőnek nevezi, melyből sok-sok extrém sport következik. Ez azonban egy cseppet sem látszik meg a fiatal színész testén. Orlando ugyanis leginkább egy fehér gilisztához hasonlít – sápadt és vékonyka. Nézd meg te is képgalériánkban fürdőgatyás képét!

Leonardo DiCaprio

Leo a Titanic című kasszasikerrel írta be magát a filmtörténelembe. De a film nem csupán sikereket hozott neki. A rendezők és a nézők is tipikus, fiatal, érzelgős, szerelmes szereplőnek könyvelték el - tehetségét jóképűségével megkérdőjelezve.

Mára azonban a színésznek abszolút sikerült kilépnie ebből a skatulyából. Tehetségét olyan filmekben bizonyította, mint az Aviátor vagy a Tégla. Fürdőgatyás képét elnézegetve pedig a jóvágású, szexi oldala sem maradt meg.

Az ellenpélda

Matthew McConaughey közel nem említhető egy lapon az előző sztárokkal, már ami a színészi karrier színvonalát és a tehetséget illeti. A színész olyan filmekben játszott, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, vagy az Anyám nyakán, ahol leginkább idétlen szerelmes férfit alakított.

Testére viszont igazán egy szavunk sem lehet. Éppen olyan, mint a mozivásznon. Hasa kockás, karja izmos, és még szörfözni is tud.

Non plus ultra

Bár Steve Martinra valószínűleg nincs az a nő a világon, aki azt mondaná, hogy szexis, de ezt azért senki nem gondolta volna.

A színész majdhogynem rémisztő testtel rendelkezik. Mellkasán a szőr fehér és kikopott. Karjain lóg a bőr, hasa petyhüdt, és bőrét valószínűleg soha nem érte napsugár.

Abszolút Non plus ultra

Gérard Depardieu nem a külsejével érte el sikereit. A színész rendkívül tehetséges, de nem csak a filmvilágban, hanem az üzleti életben is. Hatalmas szőlőültetvénye és borászata van, és ami különösen szimpatikussá teszi, hogy szereti a magyar borokat.

A fenti képen pedig, akárcsak filmjeiben, vicces, idétlen, és köszönőviszonyban sincs a megnyerő külsővel. Vess pucér popójára egy pillantást képgalériánkban!

Ezt is szeretjük