Holtrészegen parádézott a gátlástalan Paris Hilton
Paris Hilton már alig állt a lábán a tetemes mennyiségű alkoholnak köszönhetően, amikor egy kerítésen próbált meg átmászni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton mintha jó útra tért volna, az elmúlt hónapokban ügyesen távol tartotta magát a botrányoktól, ittasan nem ült a volán mögé, és még csak újabb szexvideóval sem örvendeztette meg rajongóit.


Nem véletlenül nem is szerepelt túl sok alkalommal a bulvárlapok címlapján, igaz, egyetlen börtönben sem kellett bevonulnia. 

Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy minden idők egyik ellentmondásosabb celebjének benőtt végre a feje lágya.

Ami részben igaz is, de azért a vér nem válik vízzé. Habár Paris Hilton az utóbbi időben tényleg visszafogta magát, a bulizásnak és éjszakai életnek azért nem fordított teljesen hátat.

A lesifotósoknak sikerült ugyanis megörökíteniük, amint holtrészegen tántorgott testőrei társaságában.

Pár napja szakított pasijával

Azt pedig csak elképzelni lehet, hogy miből és mennyit fogyasztott a népszerű híresség, de bizonytalan lépteit és felhőtlen jókedvét látva tutira alaposan a pohár fenekére nézhetett.

A támolygás azonban nem tette elég látványossá éjszakai magánprodukcióját, ezért holtrészegen még egy vaskerítésen is megpróbált átmászni!

Hilton néhány napja jelentette be, hogy szakított pasijával, Benji Maddennel, akivel január óta járt. Kapcsolatuk tehát inkább csak alkalmi fellángolás lehetett, habár májusban a szőke örököslány büszkén jelentette be David Letterman tévéműsorában, hogy szívesen hozzámenne a Good Charlotte gitárosához.

Korábbi pasijaival sem húzta mellesleg sokáig, hány hónapig járt többek között a modell Jason Show-val, az énekes Nick Carterrel és a görög hajómágnással, III. Stavros Niarchos-szal. Azt, hogy vajon ki a legújabb hódolója, még nem lehet tudni, de biztosan kiderül majd hamarosan.

Ezt is szeretjük