Paris Hilton ezúttal Mexikóban felejtett el rendesen felöltözni
Paris Hilton nemrég Mexikóba utazott, ahol sikerült nagy feltűnést keltenie, mivel topless öltözetben napozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton éppen egy hónapja ünnepelte 29. születésnapját, de azt nem mondhatnánk, hogy az amerikai celebmaca jó útra tért volna. Hiába nyilatkozta ugyanis azt a népszerű örökösnő, hogy már megunta a partizást és az éjszakai életet, az elmúlt hónapok során számos nightclubban kapták le feltűnően részegen.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Az egykor hírhedten vad szőke híresség - aki 2004-es szexvideójával minden bizonnyal hosszú időre beírta nevét a populáris kultúra történetébe - a magamutogatás tudományáról sem feledkezett meg, amelynek egykoron lekörözhetetlen művelője volt.

Ledobta bikinifelsőjét

Paris Hiltont ugyanis a közelmúltban a távoli Mexikóban örökítették meg topless napozás közben! Paris nem volt szívbajos, amikor arra került sor, hogy ledobja bikinifelsőjét, valamelyik szemfüles lesifotós pedig azonnal lekapta a medence partján feltáruló látványt.

A világ egyik leghaszontalanabb híressége kétségkívül nagyon jól ért ahhoz, hogy mindenféle erőlködés nélkül a címlapokra kerüljön. Erre jó példa, hogy mielőtt pasijával, Doug Reinhardttal elutazott volna, véletlenül otthon felejtette a Blackberryjét, amit postán küldetett maga után!

A Paradicsomban érzi magát

- Olyan rohanásban voltam, hogy megfeledkeztem a Blackberrymről. Szóval ezért a FedExszel küldettem magam után. Éppen most jelentkeztünk be a hotelbe. A villánk gyönyörű, van saját jacuzzink és medencénk. Nagyon megnyugtató és romantikus itt, a Paradicsomban érzem magam, egyszerűen imádom – írta a Twitterre Hilton.

Mindeközben egyre több beszámoló érkezik arról, hogy Paris Hilton életében először idén talán oltár elé a The Hills egykori sztárjával, akivel 2009 februárja óta jár, habár júniusban szakítottak, majd augusztusban jöttek újra össze.

- Ő lesz a férjem. Nem zárom egy ki egy 2010-es esküvő lehetőségét, hiszen amilyen jól állnak most a dolgaink, fényes és boldog közös jövőt látok magam előtt - nyilatkozta januárban Hilton.

Ezt is szeretjük