Paris Hilton ezúttal tényleg elvetette a sulykot
Paris Hilton kétszer is lebukott drogbirtoklás miatt, és mindkétszer megúszta, érthető, hogy boldogan napozott topless.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton kétségkívül tud élni, napjaink egyik legfeleslegesebb celebmacáját ugyanis szombaton örökítették meg Szardínia szigetén, ahol bevállalósságáról tanúbizonyságot téve topless napozott.

A 29 éves amerikai hírességnek minden oka meglehet az örömre. Az elmúlt hetekben két alkalommal is lebukott kábítószer-birtoklás miatt - és csodával határos módon mindkétszer megúszta.

Nem tanult a leckéből

A botrányos örökösnőt először marihuánafogyasztás miatt tartóztatták le Dél-Afrikában, ahová a futball-világbajnokság miatt utazott. A bírósági tárgyaláson végül felmentették, ám a leckéből nem tanult.

Néhány napja ugyanis Korzikán, a repülőtéren került hasonló helyzetbe - és megdöbbentő módon jogi következmények nélkül engedték útjára Paris Hiltont, aki természetesen mindent tagadott.

Nem szereti, ha pletykálnak róla

- Elegem van már az emberekből, akik mindenféle pletykát terjesztenek rólam. A legutóbbi ilyen is teljesen valótlan. Ne higgyetek el mindent, amit rólam olvastok, mert ez nonszensz - üzent rajongóinak a Twitteren.

Paris Hiltonnak már többször meggyűlt a baja hatóságokkal. Először 2006 szeptemberében fülelték le ittas vezetés miatt, majd két alkalommal is lebukott azért, mert jogosítvány nélkül ült a volán mögé.

Mivel próbaidejét megszegte, 2007. május 4-én 45 nap börtönbüntetésre ítélték, amit június 5-én meg is kezdett, ám végül nem kellett leülnie, június 26-án ugyanis szabadon engedték.

Ezt is szeretjük