Fotók! Paris Hilton még a pasijánál is jobban berúgott
Paris Hilton egy Las Vegas-i nightclubban nézett alaposan a pohár fenekére.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Eddig azt hihettük, hogy Paris Hilton végleg jó útra tért, hiszen az elmúlt hónapokban feltűnően nagy volt körülötte a csend. Nem keveredett semmiféle botrányba, és több nyilatkozatában is hangoztatta, hogy elege lett az éjszakai életből, ezért aztán bulizni sem nagyon jár már el.

A 28 éves amerikai celebmacát ennek ellenére sikerült megörökítenie valamelyik lesifotósnak január 16-án, miközben a szőke híresség barátaival mulatozott a Las Vegasban található Vanity nevű nightclubban.

Nem fogta vissza magát

Úgy néz ki, hogy az egykori botrányhős mégsem bír magával, a helyszínen készült fényképek tanúsága szerint ugyanis Paris egy cseppet sem fogta vissza magát, már ami a partizást és az alkoholfogyasztást illeti.

A reflektorfényfüggő hollywoodi híresség alaposan felönthetett a garatra, bódult tekintete és túlságosan is felszabadult mozdulatai legalábbis erről árulkodtak. Az pedig csak hab a tortán, hogy a Hilton lány magassarkúban táncolt a bőrkanapén, amit neki biztosan elnézett a szórakozóhely tulajdonosa.

2010-ben az oltár elé állhatnak

Természetesen vele volt pasija, Doug Reinhardt is, akivel 2009 februárjában kezdett el járni. A The Hills egykori sztárjával júniusban szakítottak, ám néhány hét múlva kibékültek, azóta pedig minden a legnagyobb rendben van közöttük. Olyannyira, hogy Paris az esküvő lehetőségét sem veti el.

- Nem zárom ki a 2010-es esküvő eshetőségét. Amilyen szuperül mennek most a közös dolgaink, fényes és boldog jövőt látok magam előtt. Egyetlen estét sem töltünk külön. Doug a legjobb barátaim egyike lett. Mellette minden nap hercegnőnek érzem magam. Az egyik legkülönlegesebb élményünk az volt, amikor kibéreltünk egy egész szigetet Fidzsin.

Életem legjobb vakációja volt - egyszerre romantikus, intim és megnyugtató - mesélte Hilton a Life & Style magazinnak.
Ezt is szeretjük