Paris Hilton még mindig imádja mutogatni magát
Merész fotók
Paris Hilton nem épp hatalmas melleiről híres, de ha szükséges, nem szégyelli felturbózni őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár mostanában Lady GaGa és Lindsay Lohan is versenybe szállt, még mindig Paris Hilton a legtöbbet emlegetett celebmaca Hollywoodban.

Hol pornóvideójával, hol drogbotrányaival vagy féktelen bulizási szokásaival sikerül elérnie, hogy folyamatosan az újságok címlapjára kerüljön. És bár általában a hatóságok meglehetősen elnézően kezelik közlekedési és egyéb kihágásait, 29 évesen már azt is elmondhatja magáról, hogy volt börtönben.

Mindent megmutat

A szőke milliomoscsemete házi szexvideóján ugyan már a lehető legjobban kitárulkozott, a villantástól hálószobája falain kívül sem riad vissza. A szemfüles fotósoknak köszönhetően láthattuk már a strandon bikinifelső nélkül, de előfordult, hogy bugyit is elfelejtett húzni.

Bár Paris Hilton nem rendelkezik túl nagy keblekkel, és meglepő módon eddig a sebészkést sem vette igénybe - legalábbis a mellén nem -, dekoltázsát a legelegánsabb partikon is szívesen közszemlére teszi.

Felturbózta dekoltázsát

Minden bizonnyal a sztárocskát nem zavarja, hogy nincsenek labdamellei, hiszen melltartó nélkül is gyakran felveszi a szinte köldökig dekoltált ruhákat. Legutóbb az MTV egyik partiján sem fogta vissza magát, flitterekkel díszített, V-kivágású Chanel kisestélyiben pózolt a fotósoknak.

Ezúttal azonban melltartót is felvett, méghozzá extra push upot, hiszen keblei mintha hirtelen két kosárméretet is nőttek volna.

Hiába, Hilton kisasszony újra bebizonyította, hogy akár felöltözve is tud újat mutatni.

Ezt is szeretjük