Paris Hilton már megint valami igazán meglepőt villantott
Paris Hilton ezúttal legújabb, Tease nevezetű parfümjének bemutatóját tette a szokásos módon emlékezetessé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 10-én a hollywoodi My House nightclubban mutatta be Paris Hilton legújabb, Tease elnevezésű parfümjét. Az eseményre a 29 éves amerikai celeb önmagát is felülmúló öltözetben érkezett, amellyel sikerült meglepnie a sztárvendégeket.

Az egykor botrányos életviteléről elhíresült örökösnő nem döntött túl jól, amikor elhatározta, hogy Marilyn Monroe-t imitálja - ugyanis hiába a frizura, a markáns rúzs és a ragyogó estélyi ruha, a végeredmény enyhén szólva is fellengzősre sikeredett.

Dekoltázsa igazán látványos volt

Paris Hilton kosztümje ráadásul más meglepetést is tartogatott, a nem éppen nőiesen telt idomokkal rendelkező híresség ugyanis minden bizonnyal egy push-up melltartót viselt aznap, ennek köszönhetően pedig dekoltázsa igazán látványos volt.

A szőke bombázó szépségápolási termékei világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. 2007 októberében mutatták be a Can Can nevű parfümöt, amely a negyedik nevével jelzett női illatszer volt a Paris Hilton, a Just Me és a Heiress után.

Nem lett esküvő

2008 novemberében következett a Fairy Dust, majd tavaly júliusban a Siren került a boltok polcaira, a Tease tehát a hetedik a sorban.

Hilton mellesleg az elmúlt hónapokban többnyire magánéletével került a címlapokra: habár boldogan helyezett kilátásba egy Doug Reinhardttal kötött esküvőt, a pár mégis szakított.

Paris azóta egy Cy Waits nevű nightclub-tulajdonossal randizgat az X17 Online értesülései szerint, ráadásul nyíltan vállalják egymás iránt érzett vonzalmukat. Hilton korábban csak annyit mondott leendő pasijáról, hogy örülne, ha valaki olyat találna, aki nem a reflektorfényben él. 

Ezt is szeretjük