Exkluzív fotók! Paris Hilton már megint nem bírt magával
Paris Hiltont szombaton hajnalban tartóztatták le kokain birtoklása miatt, mely állítása szerint nem az övé volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapokban úgy tűnt, hogy Paris Hilton szakított botrányos életvitelével, és a hatóságokkal való összetűzés jelentette izgalmakat a topless napozással és a merész dekoltázsok közszemlére tételével járó örömökre cserélte.

Ez azonban a jelek szerint csalóka délibáb volt: a 29 éves örökösnőt a hétvége folyamán ugyanis kokain birtoklása miatt tartóztatták le! Szombaton hajnalban Las Vegas-ban állították meg azt a luxusautót a rendőrök, melyben a celebmaca és pasija, Cy Waits utazott.

Nem kavarta fel nagyon az eset

Mindkettejüket azonnal őrizetbe vették, és a Clark County Detention Centerbe szállították, ahonnan végül helyi idő szerint hajnali fél háromkor engedték el őket. A világhírű celebmacát nem rázta meg túlságosan a letartóztatás, néhány órával később ugyanis a Twitteren üzent követőinek.

- Már ágyban vagyok, és a Family Guy-t nézem. Imádom ezt a műsort. Olyan nagyszerű! Stevie a kedvencem, szeretem az akcentusát. Most megyek aludni. Szép álmokat! - üzent rajongóinak, mintha mi sem történt volna.

Arra egyelőre nem derült fény, hogy pontosan mekkora mennyiségű kábítószert találtak nála, de szakértők véleménye szerint optimizmusra ad okot, hogy óvadék kifizetése nélkül helyezték szabadlábra - nagy valószínűség szerint tehát kis mennyiségű drogról lehetett szó.

Egy sztárügyvédet bérelt fel

Paris Hilton mindenesetre bebiztosította magát, elmondása szerint ugyanis nem az övé volt a kokain, melyet egy klubban rakhatott bele valaki a táskájába, ahol az este folyamán bulizott.

Emellett felbérelte Las Vegas egyik sztárügyvédjét, David Chesnoffot, aki korábban olyan hírességeket képviselt a bíróságon, mint David Copperfield, Suge Knight és Vince Neil.

Nem ez volt az első eset idén nyáron, hogy Paris Hilton droggal bukott le, marihuánát találtak nála ugyanis Dél-Afrikában és Korzikán, ám mindkét esetet megúszta mindenféle jogi következmény nélkül.

Ezt is szeretjük