Börtön, botrány, buli
Paris Hilton 2007-es éve
Összeállításunk 2007 legkeresettebb hírességeit veszi sorra. Listánk 9. helyén az a híresség áll, aki szinte definiálja a celeb fogalmát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton beleszületett a jóba: ő a leendő örököse a nemzetközi Hilton szállodaláncnak és apja ingatlanvagyonának. Szüleinek elsőszülött gyermeke, akit két testvére is követett: Nicky és Conrad Hilton.

Napjaink egyik legnagyobb botrányhősnője 1981. február 17-én látta meg a napvilágot. Hírneve már eleve adott volt apja szállodaláncának és vagyonának köszönhetően, azonban önerőből 2003-ban a The Simple Life című valóságshow-ban nyújtott alakításával tört be a köztudatba.

A legidősebb Hilton-lány azóta adott már ki CD-t, próbálkozott filmezéssel, énekléssel, azonban még mindig inkább botrányaival tud kitűnni az átlagemberek közül.

Sok helyen jelent már meg szexvideó Parisról, és természetesen kapcsolatai is népszerű témák a bulvársajtó számára – ezek átlag egy hónapnál nem szoktak tovább tartani.

Bál, börtön, Britney

Az idei év igencsak mozgalmasan telt a szőke szépség számára. A 2007-es évet a szilveszteri bulija után úgy kezdte, hogy egy kereszteződés közepén lerobbant autójával tanácstalanul tekintgetett körbe: mi lehet a probléma?

Kiderült, hogy kifogyott a benzin, de az autó működésének ez a némileg alapvető feltétele kisurrant Paris fejéből.

Az örökösnő reklámértékéből semmit nem von le, hogy kissé butácska, ezért az idei évben a bécsi Operabál díszvendégeként debütált, ahol gyönyörű ruhában és aránylag kulturáltan viselkedve küzdötte végig magát a rendezvényen.

2006-ban csinált egy csöppnyi butaságot a kisasszony, amiért 2007-ben kellett felelnie. A korábbi ittas vezetésért a bíróság három év felfüggesztett börtönbüntetésre plusz közmunkára ítélte, valamint kötelező vezetési tanfolyam elvégzésére. Azonban a bírósági határozat után tavasszal a szőkeség újabb hibát követett el, és megint ittas vezetésen kapták, aminek később súlyosabb következményei lettek, mint korábbi vétségének.

Pár hónapon belül a bíróság 45 nap letöltendő börtönbüntetésre és komoly pénzbírság befizetésére kötelezte az örökösnőt. Később az ügyvédek ügyeskedéseinek köszönhetően ezt 23 napra redukálták, majd júniusban a örökösnő ténylegesen három napot töltött el a börtön falai között. Legalábbis a vajszívű helyi seriff visszaengedte házi őrizetbe, feldühítve ezzel Paris ügyének bíróját: az örökösnőt szépen visszazsuppolták a dutyiba, és végül 22 nap elteltével szabadult.

A Hilton-lány a büntetés után fogadkozott, hogy megvilágosodott, és jó útra tér, de a nyáron ismét csak a szokásos sztorik jöttek róla: kivillantotta, megmutatta, bulizott, nyilatkozott és a milliónyi kis hírecskéből csak az látszott, hogy Paris semmit sem változott. Ez idő alatt felcsapott Britney legjobb barátnőjévé is, és megpróbálta vigasztalni a teljesen lecsúszott énekesnőt válása után. Ennek következménye az lett, hogy Britney még mélyebbre csúszott; és Paris, látva, hogy mekkora galibát okozott, egyszerűen eltűnt a lány mellől.

Távol Afrikától

Az ősz Paris agytekervényeit megmozgatta, és közölte: anya szeretne lenni, és egy kínai ikerpár örökbefogadásán is gondolkozik. Utóbbiról hamar le is tett, miután Britney lenyúlta az ötletét. Ezután úgy döntött, hogy nem fogad örökbe, hanem teherbe fog esni, és ehhez kell neki egy komoly pasi. Ennek megfelelően rá is talált egy kiejthetetlen nevű svéd pizzafutárra, akit elindított modellkarrierjében. Ez a kapcsolata bő két hónapig tartott, majd rádöbbent Paris, hogy a családalapítás nem is annyira egyszerű…

Paris példaképe Angelina Jolie lehet, mert a családalapítási és örökbefogadási ötleteit ugyan elvetette, de úgy döntött, hogy elutazik Afrikába, segíteni az éhező gyermekeken. Terve vagy két hétig állta is az idő próbáját, aztán elvetette ezt is: megmutattak neki pár filmet és beszámolót az afrikai helyzetről, és villámgyorsan ráébredt, hogy ő nem is akar annyira Malawiba utazni.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Így aztán Paris maradt a kaptafánál, továbbra is lerészegedik, levetkőzik bulik alkalmával, és rettentő sok munkát ad a bulvármédia újságíróinak, akik már alig várják a szilvesztert, ahol újat bizonyára nem láthatnak, de írni tutira lesz miről.

Ezt is szeretjük