Pont úgy néz ki Pamela, mintha még mindig drogozna
Pamela Andersont smink nélkül kapták le egy parkolóban azok után, hogy kiteregette drogos múltjának részleteit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Andersont november 18-án kapták lencsevégre egy malibui parkolóban, ahol a 42 éves playmate smink nélkül jelent meg.


Habár a kilencvenes évek egyik legfelkapottabb nyuszilánya mindent elkövet azért, hogy legyőzze a korral járó tüneteket, a legújabb fotók tanúsága szerint ezt a csatát mintha kezdené elveszíteni.

Egyre rosszabbul néz ki

Pamela elgyötört arca ugyanis szépségápolási szerek nélkül kifejezetten kiábrándítóan festett - alig lehetett ráismerni arra a dögös bombázóra, aki egy-két évtizeddel ezelőtt a Playboy egyik legvonzóbb modellje volt.

Persze az ijesztő összhatásban nagy szerepet játszanak a különféle plasztikai beavatkozások, amelyeknek Anderson a megszépülés reményében vetette alá magát.

Ám hiába a ráncfelvarrások és botoxkezelések, az öregedést senki sem győzheti le. A szépészeti műtét pedig kétélű fegyver, hiszen ideig-óráig valóban el lehet tüntetni a korral járó, kellemetlennek vélt tüneteket, de ezeket a praktikákat végül alaposan megsínylik a sztárok különféle testrészei.

Bevallotta: kokainozott

Pamela Anderson mellesleg a közelmúltban vallotta be drogos múltját egy brit beszélgetős műsorban. Jeremy Kyle készített egy kendőzetlen interjút a kanadai celebbel, aki elmondta, hogy a kokain volt a legkeményebb kábítószer, amit életében kipróbált, de idővel azt is abbahagyta, mert nem szerette a hatását.

- Valóban kipróbáltam a kokót, de nem szerettem. Amúgy is felfokozott ember vagyok, és éppenséggel nálam nem működött. Alkoholt sem ittam egy hónapja, nem igazán piálok.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Pezsgőt néha, de akkor egy kicsit megbolondulok, hátraszaltózom és emberekkel hempergek a földön. De most már szünetet tartok – mesélte a szupersztár.
Ezt is szeretjük