Egyre fonnyadtabb a vénülő Pamela Anderson

A szétműtött plasztikmaca nem tud belenyugodni abba, hogy már egyáltalán nem olyan szexi, mint fiatalon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy gondban lehet Pamela Anderson. Bizonyára úgy gondolja, a bombanőség nem korfüggő, ezért ha lépten-nyomon azt hangoztatja, mennyire jól érzi magát a bőrében, akkor ezt mások is így fogják látni.

Kiélt fej és hurkák a derék körül - Pamela bizony öregszik

Arról azonban vélhetőleg senki nem óhajtotta felvilágosítani, hogy 42 évesen már nem magamutogatással és hiányos öltözékkel lehet fenntartani a szexszimbólum státuszt, hanem finomabb és sejtelmesebb eszközökkel.

Bűvésszel sem tűnik fiatalabbnak

Így aztán mindenki Pammy-je teljes magabiztossággal vetkőzik még mindig – csak éppen a kiváltott hatás nem ugyanaz. Legutóbb például a holland illuzionista, Hans Klok amszterdami fellépését kívánta feldobni a kétgyermekes nyuszilány bájaival.

Ám ahogy Pamela lelkesen ott vonaglott a többi, nálánál tíz-húsz évvel ifjabb háttértáncosok között, egyértelműen látszott, korábban ropogós teste fölött alaposan eljárt az idő.

Nem lehetett nem észrevenni a mélyen kivágott, flitteres fürdődresszhez hasonlító ruhácska alatt domborodó megereszkedett testet, a hájpárnácskákat a derék körül, és a narancsbőrös popsi sem nyújtott felemelő látványt.

Még akkor is feltűnőek voltak Hefner kis kedvencének megereszkedett bájai, hogy a bűvész műsorában minden eszközt bevetettek a sejtelmesség megőrzése érdekében, a villogó fényektől a mesterséges füstfelhőkig.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyelőre tehát úgy látszik, a jelenleg szingli Pamelának eszébe sincs átadni a terepet az ifjú szexistennőknek – már csak azért sem, mert valószínűleg nem igazán ért máshoz a magamutogatáson kívül.

Ezt is szeretjük