Egyre borzasztóbban néz ki a leharcolt Pamela Anderson
Pamela Andersont a közelmúltban kapták le az utcán, a Baywatch egykori sztárja ijesztően nézett ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A playmate-eknek lehet a legnehezebb, hiszen amíg a színésznők és énekesnők tehetségének forrása a korral nem fakul meg, addig a többnyire vetkőzésből élő nyuszilányok bizony sokkal inkább ki vannak téve az öregedésből fakadó elutasításnak.

Ez alól pedig még az olyan legendás modellek sem jelentenek kivételt, mint Pamela Anderson. A 42 éves kanadai születésű sztárt március 17-én kapták le Los Angelesben, ahol Pamelának sikerült a frászt hoznia a járókelőkre.

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb Playboy-cicája ugyanis smink nélkül, ráadásul meglehetősen leharcoltan hagyta el otthonát, a kegyelmet nem ismerő lesifotós pedig szemrebbenés nélkül megörökítette kiszolgáltatott állapotában.

Már a plasztika sem segít rajta

Pamela Anderson ragyogása bizony már korántsem a régi, pedig Hugh Hefner egykori kedvence foggal-körömmel kapaszkodik fénykorába. A Baywatch sztárja ugyanis szinte mindent elkövet, hogy formában tartsa magát, ám rajta már a plasztikai beavatkozások sem nagyon segítenek.

Az elmúlt hónapokban amúgy sem ment a szekere valami jól. Szakított új pasijával, Jamie Padgett-tel, ingatag anyagi helyzetéről ellentmondásos információk láttak napvilágot, és még csak a divatszakmában sem sikerült érvényesülnie, pedig a kifutóra lépett Richie Rich divattervező barátja bemutatóján is.

Betiltották reklámfilmjét

A legfrissebb hírek szerint Ausztráliában betiltották azt a pikáns tévéreklámot is, amiben Anderson szerepelt. A túlságosan botrányosnak ítéltetett videóban - amely a Crazy Domains nevű cég számára készült - az üzletasszony Pamela aranyszínű bikinire vetkőzik, majd férfi munkatársai tejet öntenek rá.

A felvétel miatt azonban több száz panasz érkezett a nézők részéről, ezért az illetékes hivatal úgy döntött, hogy betiltja a reklámfilmet.

Ezzel szemben a Crazy Domains cég menedzsere, Gavin Collins a feminista bloggereket okolta mindezért, és fellebbezett a döntés ellen.
Ezt is szeretjük