Képtelen abbahagyni! Pamela Anderson 43 évesen is átlátszóban szaladgál
Pamela Anderson pereskedik, de azért a bájait is mutogatja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Andersonnak az elmúlt húsz év során bőven volt ideje megtanulni, hogy a kamerák bizony nem ismernek könyörületet.

A 43 éves kanadai playmate-et a hétvége folyamán kapták lencsevégre, amint távozott egy Beverly Hills-i házibuliból. A vakuk fényében fekete ruhája pedig átlátszóvá vált, ennek köszönhetően aztán mindenki láthatta, hogy aznap este nem viselt melltartót!

Későn döbbent rá a hibára

A szőke modell az első pillanatokban még boldogan pózolt a lesifotósoknak, aztán rádöbbent, hogy hibázott, ezért karjával takarta el mellét, amíg oda nem ért a ház közelében parkoló gépkocsijához.

A Baywatch egykori sztárja meglepően dögösen nézett ki ahhoz képest, hogy az elmúlt hónapok során rengetegszer lekapták már borzalmas külsővel, amit minden bizonnyal a különféle szépészeti beavatkozásoknak köszönhet.

Ám míg Pamela nem sajnálja a pénzt a plasztikai műtétekre, addig arról sem szabad megfeledkezni, hogy többször arról számoltak be a lapok, miszerint anyagilag csődbe jutott, többek között malibui otthonának felújítását sem fizette ki.

Egymillió dollárra perelte be expasiját

Ennek tükrében talán az sem olyan meglepő, hogy a kétgyerekes modell-színésznő a közelmúltban egymillió dollárra perelte be egykori kedvesét, Laurence Hallier ingatlanbefektetőt.

A Daily Mail értesülései szerint Hallier egy öröklakást ígért Andersonnak abban a Las Vegas-i létesítményben, amibe ő is beszállt befektetőként, cserébe pedig neki népszerűsítenie kellett volna a The Panorama Towers-t.

A nyuszilány állítása szerint az üzletember egymillió dollárt ígért neki cserébe arra az esetre, ha a projektet elhalasztanák - ám amikor a terv végül dugába dőlt, Anderson egyetlen dollárt sem kapott.

Ezt is szeretjük