Fotó! Pamela olyan csúnya, hogy gyerekeket lehetne vele ijesztgetni
Pamela Anderson már sosem lesz a régi, ebbe pedig ideje volna már neki is beletörődnie.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson az elmúlt néhány hónapban mintha évtizedeket öregedett volna. A kilencvenes évek egyik legszexisebb nyuszilányát ugyanis kegyetlenül megrágta az idő vasfoga, amit a legutóbb róla készített fotó is ékesen bizonyít.

A 43 éves amerikai playmate-et a közelmúltban Athénban kapták le, Pamela pedig borzalmasan nézett ki. Szétplasztikázott fejének ijesztő látványát csak fokozta a sminktelenség, az összhatás pedig kiábrándító volt.

Már nem a régi

Az egykori szexszimbólum jobban tenné, ha beletörődne: az öregedést ő sem kerülheti el, és sosem lesz már az a bombázó, akinek meztelen poszterei két évtizeddel ezelőtt ott lógtak minden kamaszfiú szobájának falán.

A modell a közelmúltban többnyire kétségbeesett és szánalmas produkcióival került a címlapokra, illetve azzal, hogy anyagilag a csőd szélére jutott. 2008 óta él ugyanis két fiával egy malibui lakókocsiparkban, aminek okát nem titkolta el.

Két évig tart egy felújítás?

Saját elmondása szerint ugyanis túlságosan elhúzódtak otthonának felújítási munkálatai - azt azonban elég nehéz elhinni neki, hogy a 21. században két év alatt nem lehet egy házat teljesen renoválni.

Pamela azonban köti az ebet a karóhoz, sőt, azt is elárulta, hogy a fiai imádnak a lakókocsiparkban élni, néhány száz méterre a tengerparttól, majd hozzátette, hogy egy hónap múlva végre visszaköltözhetnek eredeti otthonukba.

Ezt is szeretjük