Titkolja az apa kilétét a várandós Padma Lakshmi
A sztár megfoganását orvosai kisebbfajta csodának vélik, az emberek viszont arra kíváncsiak, ki lehet az apa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb információk szerint néhány hónap múlva anyai örömök elé néz a Szakácsok gyöngye bájos műsorvezetőnője, Padma Lakshmi.

Az Emmy-n csak úgy ragyogott

Az egzotikus szépségű híresség nemrég ismerte el a terhesség tényét. Két héttel ezelőtt ugyanis, az Emmy-díjkiosztón korábban lapos hasa észrevehetően domborúbbnak tűnt, így rögtön megindultak a találgatások.

- Padma Lakshmi valóban várandós első gyermekével, miután több évig endometriózissal küszködött, és sorstársai segítése céljából hozta létre az Endometriosis Foundation of America elnevezésű szervezetet.

Mivel orvosai kisebbfajta csodaként értékelik terhességét, állapotára való tekintettel arra kér mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánéletét - üzente szóvivőjén keresztül a US Weekly magazinnak.

Meg kellett műteni

Bár a terhesség általában örömteli időszak, a leendő anyák pedig szívesen beszélnek a pocakjukban fejlődő kis porontyról, a 39 éves sztár szinte tabuként kezeli a témát - nem hajlandó ugyanis arról nyilatkozni, ki lehet az apa.

Arra azonban minden alkalmat megragad, hogy az endometriózisra - ilyenkor a méhnyálkahártyát alkotó szövet a kismedence más szervein is megjelenik - felhívja a figyelmet.

- Én is azok közé tartoztam, akik abban a hiszemben éltek, hogy velük minden rendben van. Végül nagyon fájdalmas úton-módon sikerült fényt deríteni a problémára. Azóta meg is műtöttek, és most már jól vagyok, de óriási megpróbáltatás volt - vallotta még korábban.

Lakshmi egyébként karrierjét modellként kezdte 1990-ben, a legnagyobb divatházaknak dolgozott, az Ungarótól Ralph Laurenig. A kilencvenes évek végén nyergelt át a televíziózásra, miután több sikeres szakácskönyvet is írt.Emmy-re a Szakácsok gyöngyéért jelölték, de a reality műsor mellett játékfilmekben is felbukkant már: a 2006-os Az utolsó ütközetben Sean Bean mellett volt látható.
Ezt is szeretjük