Imádnivaló Padma Lakshmi 3 hetes babája
Padma Lakshmi február végén adott életet kislányának, ám azt még mindig nem lehet tudni, ki is lehet a titokzatos apa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk az örömteli hírről, hogy 2010. február 20-án egy Krishna Thea nevű kislánynak adott életet Padma Lakshmi, a Szakácsok gyöngye című amerikai reality-sorozat sztárja.

A 39 éves indiai születésű színésznő és modell a sztárok többségével ellentétben bizony nem rejtegette sokáig újszülött kisbabáját. A boldog anyukát és imádnivaló csöppségét ugyanis a közelmúltban kapták le egy New York-i padon.

Csak találgatják, ki lehet az apa

A háromhetes porontyról készült fotót a People magazin tette közzé, és a képen egy valóban aranyos kislányt láthatunk, akire joggal lehetnek büszkék a szülei.

Éppen ezért furcsa, hogy a mai napig nem derült ki, ki is lehet a kis Krishna édesapja.

A tévésztár ugyanis következetesen titkolja az apa kilétét, ám hogy pontosan mi állhat döntése mögött, senki sem tudja.

Padma egyik közeli barátja elmondta a People-nek, hogy az Emmy-díjra jelölt valóságshow-sztár alig várta, hogy teherbe essen.

Régóta szeretett volna anya lenni

- Padma nagyon boldog. Már régóta szeretett volna anya lenni, és kislánya születése előtt már felkészült az anyaságra.

Érthető, hogy nagyon megkönnyebbült és örült, amikor végre teherbe esett - osztotta meg gondolatait a magát megnevezni nem akaró ismerős.

Ez teljességgel érthető, hiszen az egykori modell egy olyan, endometriózis nevű betegségben szenvedett, amely jelentős mértékben csökkenti a nőknél a teherbeesés lehetőségét. Éppen ezért az orvosok kisebbfajta csodának tartják Krishna fogantását.

Mellesleg a világhírű író, Salman Rushdie exfelesége gyermekének apja egyes források szerint Adam Dell, a Dell komputercég alapítójának 40 éves öccse, akivel több alkalommal is együtt látták Lakshmit, ám ezt hivatalosan senki sem erősítette meg.
Ezt is szeretjük