Őszi kikapcs: íme a trendek! (x)
Végre vége a nagy melegnek, itt az ideje kimozdulni. Hogy miben? Mutatjuk.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptemberben véget érnek a tikkasztóan meleg napok: már nemcsak a vízpartra menekülve tudunk lazítani, hanem végre kimozdulhatunk a természetbe is. A hamisítatlan őszi napokat nem véletlen hívjuk kirándulóidőnek: ez az évszak a szabadidős programok ideje, amikor sokkal kellemesebb piknikezni, sétálni, olvasgatni vagy éppen túrázni, mint a rekkenő hőségben. 

Itt az ideje tehát elpakolni a nyári, lenge ruhákat, rövidnadrágokat, és helyet csinálni a szekrényben a kötött pulcsiknak és zárt cipőknek. Lássuk az idei őszi trendeket!

Vissza a természetbe!

Ebben a szezonban leginkább az őszi természet színei a menők. A kardigánok, a sálak, a pólók vagy éppen a kötött pulóverek most a lehulló falevelek minden árnyalatában divatosak. A puha, meleg és kényelmes anyagokban szinte eggyé válhatunk a napsütötte őszi erdővel.

Férfi mintás póló, 1290 Ft, Inextenso by Auchan
Férfi mintás póló, 1290 Ft, Inextenso by Auchan

Városi délutánok

Az őszi séták azonban nem csak a parkban vagy az erdőben esnek jól, hanem a napsütötte, kellemesen langyos levegőjű városi délutánokon, akár a barátokkal, akár a családdal. Egy finom moherpulóverben biztosan nem fázunk majd, és késő délutánig bruncholhatunk a már csak langyos napsugarakban a kedvenc kávézónk teraszán.

Moherpulóver, 3990 Ft, Inextenso by Auchan
Moherpulóver, 3990 Ft, Inextenso by Auchan

Délelőttök a játszón

Egyesek szerint szeptember-októberben esnek a legjobban a hosszú, szélillatú, napnyugtáig tartó játszóterezések. Ilyenkor azonban nemcsak a reggelek, hanem az az esték is csípősek lehetnek! A szezon gyerekruhái között a finom és puha plüssök is megtalálhatók, hogy sokáig élvezhessük a szabad levegőt. 

Plüss gyerekkardigán, 1790 Ft, Inextenso by Auchan
Plüss gyerekkardigán, 1790 Ft, Inextenso by Auchan

Csak tudatosan!

Ahogy otthon és a háztartásban, ma már egyre többen törekszünk a környezettudatosságra akkor is, amikor új ruhát veszünk. Érdemes tehát a tartósság mellett az anyagok összetételére is odafigyelni: ma már a legtöbb helyen választhatunk újrahasznosított anyagokat tartalmazó ruhadarabokat, sőt olyan termékeket is, ahol a gyártás ökolábnyomára is odafigyeltek. 

LOGO-INEXTENSO-by-AUCHAN-noir

(Képek forrása: Auchan)

Ezt is szeretjük