A legostobább szupersztárok
A szellemi sötétség sosem volt akadály a hollywoodi érvényesülésben, és ezt egy frissen közzétett lista be is mutatja: íme az áldozatok!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A NY Daily News - mintegy válaszul az Entertainment Weekly Hollywood 50 legokosabb embere listájára - megalkotta a saját visszaszámlálását, a legostobábbakat keresve. A lista minőségi: a félszáz híresség nem biztos, hogy eléri az 50-es IQ-t tettei alapján. Az újság készítői hangsúlyozzák: a celebek cselekedetei alapján készítették az összeállítást.

50.-30.: Baldwin és társai

A toplista hátsó régióiban bujdokol megszégyenülve mindenki kedvenc göndör mellszőrzetű vízimentője, David Hasselhoff, a lányát telefonba ledisznózó Alec Baldwin, a telefondobálásban világverő Russell Crowe, és az állítólag mintaszerű – de milyen mintát szolgáltathat? – apa, Kevin Federline.

Goromba disznónak nevezte lányát: a mintaapa Alec Baldwin

Komoly nevek, és valljuk be, bele kellett erősíteni a lista első felének, hogy valahogy megelőzze őket.

30.-11. Jacko birodalma

Nagy sztárokkal tele az összeállítás közepe is: Mel Gibson néha rasszista elszólásokkal, néha ittas vezetéssel szórakoztatta magát; a teljesen szétesett, de legalább botrányos Courtney Love azóta nem lépett okosat, mióta ráakaszkodott Kurt Cobainre; és persze itt van a teljes sebességgel az anyagi csőd felé haladó Michael Jackson is.

Jacko előbb rettentően átverte a bahreini herceget – aki azóta is visszapereli a köcsönadott milliókat –, képtelen volt fizetni a Neverland ranch alkalmazottait, és már nem nagyon látni, mi jelenthetne kiutat szörnyű helyzetéből. Legalább nem indult ellene újabb gyerekmolesztálási per. A listán természetesen ott domborít Britney Spears is, méghozzá a 14. helyen – ennél több karaktert ezúttal nem érdemes vesztegetni rá.

10.-3. Az elit

A Top 10 azért már elit kategória, és nagyon sok hülyeséget kellett elkövetni ahhoz, hogy valaki ide kerüljön – vagy legalább egy, igazán minőségi baklövést. A 9. Tori Spelling például készült átvenni apai örökségét, mintegy 300 millió dollárt. Egészen addig, amíg össze nem balhézott anyjával, remekül megválasztva a lélektani pillanatot. A mama a végrendelet végrehajtójaként nyomorult 800 ezret adott a Beverly Hills 90210 egykori sztárjának.

Kiszúrták a szemét 800 ezerrel - Tori Spelling

Itt van Kiefer Sutherland is, aki okos módon próbaidő alatt vezetett beton részegen, be is varrták két hónapra a városi börtönbe… Jessica Simpson legendás szőkesége pedig már a Newlyweds valóságshow alatt kivirított, és agysejtjeinek száma azóta sem hatványozódott meg.

A dobogósok

A harmadik helyen végzett az MTV Beverly Hills show-jának egyik főszereplője, Spencer Pratt – az ifiúr szellemi képességeire a földbuta nem megfelelő kifejezés. A tehetségtelen, ostoba, ámde legalább elhíresült szőke srác büszkén szorongathatja bronzérmét.

Második lett az örmény származású szépség, Kim Kardashian. A kisasszony nem járul hozzá nagyban az univerzum szellemi gazdagságához, ellenben hét oldalon sikerült domborítania a Playboyban. Felmutathat még egy érdektelen valóságshow-t – Amerikában se érti senki, hogy ki az a Kim Kardashian, és miért kell egy sorozatot neki szentelni – meg egy szexvideót, melyet valószínűleg barátnője, Paris Hilton példáján felbuzdulva készített el, csak épp senki nem volt rá kíváncsi.

Kiütéssel győzött Lohan

A győztes, méghozzá kiütéssel a hollywoodi álomgyár kiválósága, Lindsay Lohan lett.

Maradék eszét is elissza: Lindsay Lohan

Lohan kisasszonyt az esetek 90%-ában alkoholos avagy drogos befolyásoltság alatt készült fotóiról lehet felismerni, tiltott élvezetekkel folytatott életmódja pedig börtönbe is juttatta, igaz, rövid időre.

A magazin indoklása? Lohan tehetségtelen, pocsék filmekben játszik, pocsék pasikkal mutatkozik, és még az életmódja is botrányos – övé tehát a legostobább sztár trófeája! A lista végével már csak egy kérdésünk marad: hova tűnt a Top 50-ből Paris Hilton?

Ezt is szeretjük