A 2012-es Oscar-gála legszexibb sztárjai
Nézd meg a 84. Oscar-gála leggyönyörűbb ruháit.

Dia

 	Angelina Jolie  	A színésznő egy fekete, klasszikus szabású, pánt nélküli Atelier Versace estélyiben mutatta meg hosszú lábait a vörös szőnyegen. Párja, Brad Pitt nagyon büszke volt rá: annak ellenére, hogy idén sem nyerte el az aranyszobrocskát, ő tűnt a legboldogabbnak a gálán. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mindenkit elbűvölt! Angelina Jolie fekete csipkeruhában lépett a vörös szőnyegre

Angelina Jolie

A színésznő egy fekete, klasszikus szabású, pánt nélküli Atelier Versace estélyiben mutatta meg hosszú lábait a vörös szőnyegen. Párja, Brad Pitt nagyon büszke volt rá: annak ellenére, hogy idén sem nyerte el az aranyszobrocskát, ő tűnt a legboldogabbnak a gálán.

Kapcsolódó cikk:
Mindenkit elbűvölt! Angelina Jolie fekete csipkeruhában lépett a vörös szőnyegre

Dia

 	Cameron Diaz  	A szőke színésznő büszkén pózolt a fotósoknak mesés estélyi ruhájában, ami a Gucci divatház dizájnereit dicséri. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Elfelejtett szoknyát húzni? Cameron Diaz extra rövid szettben mutatta meg lábait

Cameron Diaz

A szőke színésznő büszkén pózolt a fotósoknak mesés estélyi ruhájában, ami a Gucci divatház dizájnereit dicséri.

Kapcsolódó cikk:
Elfelejtett szoknyát húzni? Cameron Diaz extra rövid szettben mutatta meg lábait

Dia

 	Meryl Streep  	A színésznő aranyban érkezett, és Lanvin ruhájához méltóan aranyszobrocskával távozott: a Vaslady című moziban nyújtott alakításáért is megkapta az Oscart, 17 jelöléséből a harmadikat váltva díjra.

Meryl Streep

A színésznő aranyban érkezett, és Lanvin ruhájához méltóan aranyszobrocskával távozott: a Vaslady című moziban nyújtott alakításáért is megkapta az Oscart, 17 jelöléséből a harmadikat váltva díjra.

Dia

 	Glenn Close  	A hatvanas éveiben járó színésznő fantasztikusan festett zöld Zac Posen ruhájában, melyhez Judith Leiber táskát és Bulgari fülbevalót választott.

Glenn Close

A hatvanas éveiben járó színésznő fantasztikusan festett zöld Zac Posen ruhájában, melyhez Judith Leiber táskát és Bulgari fülbevalót választott.

Dia

	Octavia Spencer	A teltkarcsú színésznő egy ezüst színű Tadashi Shoji ruhában érkezett a gálára, amit képletesen szólva gyorsan aranyra váltott, ugyanis a The Help című filmben nyújtott alakításáért ő kapta a legjobb női mellékszereplő díját.

Octavia Spencer

A teltkarcsú színésznő egy ezüst színű Tadashi Shoji ruhában érkezett a gálára, amit képletesen szólva gyorsan aranyra váltott, ugyanis a The Help című filmben nyújtott alakításáért ő kapta a legjobb női mellékszereplő díját.

Dia

 	Stacy Keibler  	George Clooney idén nem nyert Oscart, de az talán vigaszt jelentett számára, hogy az ő kísérője volt az egyik legcsinosabb nő a gálán. Stacy Keibler tündökölt arany Marchesa ruhájában. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Máris továbblépett? George Clooney ezzel a szőkeséggel vigasztalódik

Stacy Keibler

George Clooney idén nem nyert Oscart, de az talán vigaszt jelentett számára, hogy az ő kísérője volt az egyik legcsinosabb nő a gálán. Stacy Keibler tündökölt arany Marchesa ruhájában.

Kapcsolódó cikk:
Máris továbblépett? George Clooney ezzel a szőkeséggel vigasztalódik

Dia

	Emma Stone	Az új Pókember-mozi sztárja Giambattista Valli különleges estélyijét választotta a gálára, melyben kislányosan bájos volt, de egyben nagyon nőies is.

Emma Stone

Az új Pókember-mozi sztárja Giambattista Valli különleges estélyijét választotta a gálára, melyben kislányosan bájos volt, de egyben nagyon nőies is.

Dia

 	Penelope Cruz  	A spanyol származású világsztár mesebeli hercegnőként ragyogott a vörös szőnyegen, sokak szerint az ő kék Armani Privé estélyije volt az egyik legcsodásabb ruhaköltemény a 84. Oscar-gálán. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Pedig nemrég szült! Penélope Cruz bombázóként tündökölt a vörös szőnyegen

Penelope Cruz

A spanyol származású világsztár mesebeli hercegnőként ragyogott a vörös szőnyegen, sokak szerint az ő kék Armani Privé estélyije volt az egyik legcsodásabb ruhaköltemény a 84. Oscar-gálán.

Kapcsolódó cikk:
Pedig nemrég szült! Penélope Cruz bombázóként tündökölt a vörös szőnyegen

Dia

 	Jessica Chastain  	A bájos sztár ragyogott a gálán fekete, arannyal díszített Alexander McQueen ruhájában. 	 

Jessica Chastain

A bájos sztár ragyogott a gálán fekete, arannyal díszített Alexander McQueen ruhájában.
 

Dia

	Natalie Portman	A kisgyermekes sztáranyuka kislányosan bájos volt pánt nélküli, piros pöttyös Christian Dior ruhájában.		Kapcsolódó cikk:	Ilyen volt, ilyen lett: Natalie Portman

Natalie Portman

A kisgyermekes sztáranyuka kislányosan bájos volt pánt nélküli, piros pöttyös Christian Dior ruhájában.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen volt, ilyen lett: Natalie Portman

Dia

 	Nina Dobrev  	A Vámpírnaplók című sorozat sztárja a gála egyik szépe volt különleges vállmegoldású, mélyen dekoltált, klasszikus hollywoodi eleganciát hirdető J. Mendel estélyijében.

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók című sorozat sztárja a gála egyik szépe volt különleges vállmegoldású, mélyen dekoltált, klasszikus hollywoodi eleganciát hirdető J. Mendel estélyijében.

Ezt is szeretjük
Fotó: