Minden idők legcsúnyább Oscar-ruhái
Nézd meg, milyen borzalmas ruhákat választottak olykor a sztárok a filmes díjátadóra.

Dia


            	Átlátszó anyagok
            	Cher többször is elnyerhette volna a legízléstelenebb ruháért járó díjat, ez a förtelmes fejdísszel megbolondított szerelés 1986-ban volt rajta. Ám Chloe Sevigny fehér felsőrésszel és bőrrel kombinált átlátszó ruhája sem volt sokkal jobb választás 2001-ben.

Átlátszó anyagok

Cher többször is elnyerhette volna a legízléstelenebb ruháért járó díjat, ez a förtelmes fejdísszel megbolondított szerelés 1986-ban volt rajta. Ám Chloe Sevigny fehér felsőrésszel és bőrrel kombinált átlátszó ruhája sem volt sokkal jobb választás 2001-ben.

Dia

 	Átlátszó anyagok még mindig 	Az átlásztó anyagok mindig is felbukkantak a gálán látható ruhákkal kapcsolatban. Barbra Streisand 1969-ben bizonyára nagyon bevállalósnak és modernnek tűnt ebben a ruhában, de valljuk be, nem volt túl jó választás. Gwyneth Paltrow pedig ezt a 2002-es estélyit, mely alá melltartót sem húzott, maga is a legrosszabbul sikerült választásai közé sorolja.

Átlátszó anyagok még mindig

Az átlásztó anyagok mindig is felbukkantak a gálán látható ruhákkal kapcsolatban. Barbra Streisand 1969-ben bizonyára nagyon bevállalósnak és modernnek tűnt ebben a ruhában, de valljuk be, nem volt túl jó választás. Gwyneth Paltrow pedig ezt a 2002-es estélyit, mely alá melltartót sem húzott, maga is a legrosszabbul sikerült választásai közé sorolja.

Dia

	Szivárványszínű ruhák	Egy gálán az egyszínű estélyi ruhák mutatnak a legjobban, ez a paradicsommadárra emlékeztető tiritarkaság egyszerűen túl sok egy ilyen elegáns rendezvényre. Faith Hill 2002-ben, Anne Hathaway pedig 2004-ben lőtt mellé a ruhájával.

Szivárványszínű ruhák

Egy gálán az egyszínű estélyi ruhák mutatnak a legjobban, ez a paradicsommadárra emlékeztető tiritarkaság egyszerűen túl sok egy ilyen elegáns rendezvényre. Faith Hill 2002-ben, Anne Hathaway pedig 2004-ben lőtt mellé a ruhájával.

Dia

	Fekete borzalom	A kis fekete klasszikus ruha bármelyik díjátadóra, de Faye Dunaway 2007-ben, és Angelina Jolie 2000-ben leginkább úgy néztek ki, mintha valamilyen horrorfilmből léptek volna elő.

Fekete borzalom

A kis fekete klasszikus ruha bármelyik díjátadóra, de Faye Dunaway 2007-ben, és Angelina Jolie 2000-ben leginkább úgy néztek ki, mintha valamilyen horrorfilmből léptek volna elő.

Dia

	Csipkék és fodrok minden mennyiségben	A csipke és a fodor is lehet elegáns és szexi, de nem így. Geena Davis 1992-es, kánkántáncosnőkre emlékeztető ruhája vagy Uma Thurman 2004-es csipkés-bodros, arannyal és kékkel kombinált borzadványa inkább való egy jelmezbálra, mint az Oscarra.

Csipkék és fodrok minden mennyiségben

A csipke és a fodor is lehet elegáns és szexi, de nem így. Geena Davis 1992-es, kánkántáncosnőkre emlékeztető ruhája vagy Uma Thurman 2004-es csipkés-bodros, arannyal és kékkel kombinált borzadványa inkább való egy jelmezbálra, mint az Oscarra.

Dia

	Férfias öltözet	Az Oscar-gálákra valahogy mindig rossz választás a maszkulin ruha. Celine Dion meglehetősen furcsa elöl-van-a-hátulja típusú szmokingja 1999-ben enyhe megdöbbenést keltett, csakúgy, mint Diane Keaton szerelése 2004-ben.

Férfias öltözet

Az Oscar-gálákra valahogy mindig rossz választás a maszkulin ruha. Celine Dion meglehetősen furcsa elöl-van-a-hátulja típusú szmokingja 1999-ben enyhe megdöbbenést keltett, csakúgy, mint Diane Keaton szerelése 2004-ben.

Dia

	Babakék ruha	A babakék nagyon cuki a kisfiú babákon, de az Oscar-gálán már kevésbé. Jodie Foster 1989-ben lőtt mellé ezzel a színnel, Kate Hudson pedig - aki ezzel a hajjal szinte felismerhetetlen - 2001-ben.

Babakék ruha

A babakék nagyon cuki a kisfiú babákon, de az Oscar-gálán már kevésbé. Jodie Foster 1989-ben lőtt mellé ezzel a színnel, Kate Hudson pedig - aki ezzel a hajjal szinte felismerhetetlen - 2001-ben.

Dia

	Rózsaszín ruha	Ahogy a babakék a rugdalózós kisfiúknak, úgy a rózsaszín a kicsi lánykáknak való, és nem az Oscar-gálára, ahol az ember lánya leginkább puncsfagyinak néz ki bennük. Nem is értjük, mit gondolt 2003-ban Hilary Swank, amikor hagyta magát rábeszélni erre a ruhára. Kate Winsletnél sem volt jó választás 1996-ban.

Rózsaszín ruha

Ahogy a babakék a rugdalózós kisfiúknak, úgy a rózsaszín a kicsi lánykáknak való, és nem az Oscar-gálára, ahol az ember lánya leginkább puncsfagyinak néz ki bennük. Nem is értjük, mit gondolt 2003-ban Hilary Swank, amikor hagyta magát rábeszélni erre a ruhára. Kate Winsletnél sem volt jó választás 1996-ban.

Dia

	Hercegnő fazon	Biztosan van, akin ezek a ruhák jól mutattak volna, de sajnos sem Naomi Watts, sem pedig Kim Basinger nem tartozik közéjük. Előbbi 2009-ben, utóbbi 1990-ben lépett a vörös szőnyegre a képeken látható estélyikben, de láthatóan még ők sem érezték túl jól magukat benne.

Hercegnő fazon

Biztosan van, akin ezek a ruhák jól mutattak volna, de sajnos sem Naomi Watts, sem pedig Kim Basinger nem tartozik közéjük. Előbbi 2009-ben, utóbbi 1990-ben lépett a vörös szőnyegre a képeken látható estélyikben, de láthatóan még ők sem érezték túl jól magukat benne.

Dia

	Amikor valami túl sok	Nem is értjük, mit gondolt Scarlett Johansson, amikor 2004-ben összeállította a szettjét. Sajnos a szőrmével díszített, fényes anyagból készült kanárisárga ruha, párosítva a magenta táskával szinte sokkolja a szépérzéket. De Juliette Binoche 2001-es Jean Paul Gautier fűzős kreációja sem nyerte el a többség tetszését, ami a sok gyöngysorral valahogy túl soknak tűnt.

Amikor valami túl sok

Nem is értjük, mit gondolt Scarlett Johansson, amikor 2004-ben összeállította a szettjét. Sajnos a szőrmével díszített, fényes anyagból készült kanárisárga ruha, párosítva a magenta táskával szinte sokkolja a szépérzéket. De Juliette Binoche 2001-es Jean Paul Gautier fűzős kreációja sem nyerte el a többség tetszését, ami a sok gyöngysorral valahogy túl soknak tűnt.

Ezt is szeretjük
Szerző: Pákozdi Gabriella
Cimkék:
Fotó: