Régi idők legszebb Oscar-gálás ruhái
Összegyűjtöttük a régi hollywoodi színésznők legszebb Oscar-gálás estélyi ruháit.

Dia

 	Audrey Hepburn  	A színésznő Givenchy lélegzetelállító csipkés kreációjában jelent meg az 1954-es Oscar-gálán. A Római vakációban nyújtott alakításáért megszerezte az aranyszobrocskát is.

Audrey Hepburn

A színésznő Givenchy lélegzetelállító csipkés kreációjában jelent meg az 1954-es Oscar-gálán. A Római vakációban nyújtott alakításáért megszerezte az aranyszobrocskát is.

Dia

 	Grace Kelly   	1955-ben Edith Heard gyönyörű estélyijében pompázott a vörös szőnyegen. Minden idők legjobb női színésznőjévé választották a Country Girl című filmben nyújtott alakításáért.

Grace Kelly

1955-ben Edith Heard gyönyörű estélyijében pompázott a vörös szőnyegen. Minden idők legjobb női színésznőjévé választották a Country Girl című filmben nyújtott alakításáért.

Dia

 	Marilyn Monroe  	A világ egyik legismertebb szexszimbóluma egy mélyen dekoltált, sötét színű, hercegnős estélyit választott magának az 1951-es díjátadóra.

Marilyn Monroe

A világ egyik legismertebb szexszimbóluma egy mélyen dekoltált, sötét színű, hercegnős estélyit választott magának az 1951-es díjátadóra.

Dia

 	Elizabeth Taylor  	A kétszeres Oscar-díjas híresség első aranyszobrocskáját 1960-ban nyerte meg, a díjat pedig ebben a gyönyörű Christian Dior ruhában vette át.

Elizabeth Taylor

A kétszeres Oscar-díjas híresség első aranyszobrocskáját 1960-ban nyerte meg, a díjat pedig ebben a gyönyörű Christian Dior ruhában vette át.

Dia

 	Vivien Leight  	A színésznő 1940-ben ebben a virágmintás, pipacsokkal teli estélyiben vette át az Elfújta a szél című filmben nyújtott alakításáért az aranyszobrocskát.

Vivien Leight

A színésznő 1940-ben ebben a virágmintás, pipacsokkal teli estélyiben vette át az Elfújta a szél című filmben nyújtott alakításáért az aranyszobrocskát.

Dia

 	Lauren Bacall  	A Hogyan fogunk milliomost sztárja egy mélyen dekoltált, szűk fazonú, flitteres estélyit választott magának az 1953-as Oscar-gálára.

Lauren Bacall

A Hogyan fogunk milliomost sztárja egy mélyen dekoltált, szűk fazonú, flitteres estélyit választott magának az 1953-as Oscar-gálára.

Dia

 	Lauren Hutton  	1975-ben ebben a merész, görög stílusú estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. A színésznő-modell választásával mindenkit elkápráztatott.

Lauren Hutton

1975-ben ebben a merész, görög stílusú estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. A színésznő-modell választásával mindenkit elkápráztatott.

Ezt is szeretjük
Fotó: