Meztelenül rohant fel a férfi az Oscar-gála színpadára: íme a díjátadó legnagyobb botrányai

Összegyűjtöttük az Oscar-gála történetének legnagyobb botrányait.

GettyImages-160290483
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfő hajnalban tartják meg a 95. Oscar-gálát, amely az év legnagyobb filmes díjátadójának számít. Biztosan sokan tűkön ülve várják, milyen meglepetéseket tartogat majd az idei gála, hiszen ahogy azt az elmúlt évek példái mutatják, bizony nemcsak szép, hanem botrányos pillanatok vagy vicces malőrök is előfordulhatnak az élőben közvetített show-n.

Botrányok az Oscar-gálán

2022-ben attól volt hangos a sajtó, ahogy Will Smith felpofozta a színpadon Chris Rockot, ugyanis a humorista Smith feleségének külsején poénkodott. Ha visszamegyünk az időbe, rá kell döbbennünk, hogy nem ez volt a legdurvább eset, egy alkalommal például egy meztelen férfi zavarta meg a gálát.

A 46. alkalommal megrendezett díjátadón éppen David Niven beszélt, amikor Robert Opel amerikai fotós meztelenül végigszaladt a színpadon. A közönség rögtön hangos nevetésbe és üdvrivalgásba tört ki.

Képes összeállításunkban megnézheted, az elmúlt évtizedek legnagyobb Oscar-gála-botrányait.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2022-ben ilyen gyönyörű ruhákban gáláztak

Képeken mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2022-es Oscar-gálán.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük