A 2016-os Oscar-gála legszebb ruhái
Képeken a 2016-os Oscar díjátadó legszebb sztárjai.

Dia

 	Jennifer Lawrence  	A legjobb női főszereplőnek jelölt színésznő, mint mindig, most is Diorban érkezett a gálára. Áttetsző, csipkés darabjával hatalmas sikert aratott.

Jennifer Lawrence

A legjobb női főszereplőnek jelölt színésznő, mint mindig, most is Diorban érkezett a gálára. Áttetsző, csipkés darabjával hatalmas sikert aratott.

Dia

 	Cate Blanchett  	A Carol című film sztárja egy babakék Armani Privé ruhába bújt az eseményre. A 46 éves színésznő lélegzetelállítóan festett.

Cate Blanchett

A Carol című film sztárja egy babakék Armani Privé ruhába bújt az eseményre. A 46 éves színésznő lélegzetelállítóan festett.

Dia

 	Brie Larson  	A legjobb női főszereplőnek járó Oscart bezsebelő színésznő egy gyönyörű királykék Gucciban lépett a vörös szőnyegre.

Brie Larson

A legjobb női főszereplőnek járó Oscart bezsebelő színésznő egy gyönyörű királykék Gucciban lépett a vörös szőnyegre.

Dia

 	Alicia Vikander  	Mint egy igazi hercegnő! Az Ex Machina sztárjának Louis Vuitton kreációját sokan A Szépség és a Szörnyeteg Belle-jének báli ruhájához hasonlították.

Alicia Vikander

Mint egy igazi hercegnő! Az Ex Machina sztárjának Louis Vuitton kreációját sokan A Szépség és a Szörnyeteg Belle-jének báli ruhájához hasonlították.

Dia

 	Tina Fey  	A fanyar humoráról ismert színésznő ezúttal egy nagyon nőies Versace darabban érkezett az Oscarra. Remekül állt neki a püspöklila szín.

Tina Fey

A fanyar humoráról ismert színésznő ezúttal egy nagyon nőies Versace darabban érkezett az Oscarra. Remekül állt neki a püspöklila szín.

Dia

 	Elizabeth Banks  	Az éhezők viadala sztárja angyalként tündökölt az Oscaron. Ártatlanabban nem is festhetett volna, egy hófehér csipkeruhában érkezett a gálára.

Elizabeth Banks

Az éhezők viadala sztárja angyalként tündökölt az Oscaron. Ártatlanabban nem is festhetett volna, egy hófehér csipkeruhában érkezett a gálára.

Dia

 	Daisy Ridley  	A Star Wars - Az ébredő erő üdvöskéje egy ezüstszínű, Swarowski kristályokkal tarkított Chanel Haute Couture estélyiben érkezett az Oscarra.

Daisy Ridley

A Star Wars - Az ébredő erő üdvöskéje egy ezüstszínű, Swarowski kristályokkal tarkított Chanel Haute Couture estélyiben érkezett az Oscarra.

Dia

 	Reese Witherspoon  	Tina Feyhez hasonlóan a Vadon sztárja is püspöklila estélyire szavazott a tegnapi gálán - ő is remekül festett benne.

Reese Witherspoon

Tina Feyhez hasonlóan a Vadon sztárja is püspöklila estélyire szavazott a tegnapi gálán - ő is remekül festett benne.

Ezt is szeretjük
Fotó: