Nem titkolja tovább! Első gyermekével terhes a TV2 sorozatának sztárja
Részletek!
Olivia Wilde Jason Sudeikistől várja első gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Wilde életében hatalmas a boldogság, ugyanis valóra vált régóta dédelgetett álma, várandós első gyermekével.

A Doktor House sztárja repked, alig várta, hogy a nyilvánosságnak is bejelenthesse a hírt, hogy kisbabát vár.

Most vált felnőtté

A babavárás híre nem volt meglepő, hiszen a színésznő év elején a Maria Claire magazinnak adott interjújában már említette, hogy jelenlegi kedvesével, a szintén színész Jason Sudeikisszel teljesen harmonikus kapcsolatuk, és azt tervezik, amilyen hamar csak tudják, bővítik a családot.

A 38 éves színésszel 2011-ben a Saturday Night Live Show-ban ismerkedtek meg, majd hat hónapra rá már randevúztak. Hamar rájöttek, hogy egymásnak teremtette őket a sors, így 2013-ban New York-ban örök hűséget esküdtek egymásnak .

A 29 éves színésznő a fent említett interjúban azt is elmesélte, hogy most nőtt fel igazán, amihez át kellett élnie korábbi válását és azzal járó szívfájdalmat. Elmondása szerint jelenlegi párja személyében megtalálta azt a férfit, aki igazi társa lehet egész hátralévő életében.

Első gyermekével várandós

A színésznő a People magazinnak megerősítette a híreket, miszerint Jason Sudeikisszel első közös gyermeküket várják.

Terhességéről még nem árult el híreket, csupán annyit közölt, hogy soha életében nem volt ilyen boldog.

A kismama azt is elmondta, hogy még nem tapasztalja a terhesség elejével járó kellemetlen tüneteket, de már érzi, hogy komoly változások indultak el a szervezetében. A baba nemét és születésének pontos időpontját még nem lehet tudni.

A színésznő a rajongók felé is nyitott maradt, boldogan mesélte el Twitter-oldalán az örömhírt, és többször is megköszönte a rengeteg gratulációt és jókívánságot.

Ezt is szeretjük